16 octombrie 2021

O nouă premieră la Teatrul EXCELSIOR

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul EXCELSIOR prezintă, vineri, 24 septembrie, ora 19:00, premiera spectacolului Cenuşăreasa – o adaptare muzicală a basmului omonim, semnată Eduard Petru Jighirgiu, cu participarea coregrafului Edi Stancu. Veţi descoperi o versiune surprinzătoare a Cenuşăresei, care explorează ludic fiecare personaj şi detaliu al poveştii în crearea unui spectacol care va bucura întreaga familie.

Eduard Petru Jighirgiu, regizor: „Dacă reuşeşti să pătrunzi dincolo de aparenţe, poţi descoperi lucruri fascinante. Unul dintre elementele importante de la care am pornit spectacolul a fost muzica. Am transformat povestea într-un musical. Atunci când am compus-o şi orchestrat-o, am folosit un mix de instrumente clasice şi moderne. Ştiu că acesta va fi unul dintre atuurile spectacolului. Este o modalitate foarte frumoasă de a aduce o poveste clasică în timpurile noastre. Apoi, am mizat foarte mult pe o trupă de actori extrem de talentaţi şi cu o poftă de joacă nebună. Ce veţi vedea pe scenă? Un spectacol care va bucura copiii de la 5 la 100 de ani!”

Edi Stancu, coregraf: „Muzica si dansul dau o notă unică şi memorabilitate poveştii. Acţiunea este mai dinamică i surprinzătoare în paşi de dans. Am o plăcere deosebită în a lucra cu actorii Teatrului EXCELSIOR pentru că sunt foarte talentaţi şi îndrăgostiţi de munca lor. Teatrul este cel mai provocator mod de exprimare pentru că, odată spectacolul început, nu există ‘duble’, nu se schimbă unghiul de filmare, nu există prompter, nu există moderator. Sunt doar actori în faţa dumneavoastră. Veniţi să vedeţi musicalul ‘Cenuşăreasa’, o poveste clasică într-o abordare contemporană, pe o muzică de excepţie şi o coregrafie ce vă va surprinde la fiecare pas!”

Cenuşăreasa, una dintre cele mai îndrăgite poveşti din toate timpurile, îşi dezvăluie farmecul pe scena Teatrului EXCELSIOR într-un spectacol care ne aminteşte să nu renunţăm niciodată la visurile noastre şi să credem în ele cu adevărat, oricât de „imposibil” de împlinit ar părea. Uneori, fericirea poate fi mai aproape decât credeam, poate chiar la un pantof pierdut distanţă. Aşadar, pregătiţi-vă de bal!

Detalii despre spectacol: https://www.teatrul-excelsior.ro/cenusareasa/. Biletele pot fi achiziţionate de pe platforma bilet.ro şi de la sediul Teatrului EXCELSIOR (Str. Academiei, nr. 28). Următoarea reprezentaţie: 26 septembrie 2021, ora 11:00.