Publicat: 13 Februarie, 2019 - 11:49
Share

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Naţional Târgu-Mureş anunţă o nouă reprezentaţie a spectacolului ÎN TRAFIC după piesa cu acelaşi nume de Alina Nelega.

Spectacolul va avea loc duminică 17 februarie 2019, ora 19,30, la Sala Mică!

Regia spectacolului îi aparţine Alinei Nelega, iar decorurile şi costumele sunt semnate de Tiberiu Toitan şi Oana Micu. 

Protagonista spectacolului este actriţa Elena Purea, care este secondată de actorii Alexandru Andrei Chiran, Simon Attila, Marian Vultur şi Paul Preduşel, cu participarea lui Mihai Crăciun.

Piesa ÎN TRAFIC de Alina Nelega a primit premiul Piesa Anului 2013 la Gala Premiilor UNITER 2014. De asemenea, spectacolul ÎN TRAFIC a participat la ediţia 2014 a Festivalului Naţional de Teatru Bucureşti, iar în toamna lui 2015 la Festin pe Bulevard Bucureşti.

Şapte personaje diferite sunt blocate în trafic ca urmare a unui accident. Fiecare se găseşte într-un moment de criză a vieţii sale. Ce fel de decizii vor lua?! Dacă vrei să descoperi diferite stadii de înţelegere ale vieţii, diferite personaje raportându-se la acelaşi eveniment, te aşteptăm În trafic pentru o călătorie inedită!

"O montare ce lansează în chip fericit un text şi confirmă existenţa unei mari actriţe: Elena Purea." (Mircea Morariu în Adevărul)

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete din incinta Palatului Culturii (de marţi până vineri între orele 12:00 şi 17:30, tel. 0372 951 251).

De asemenea, Casieria din incinta Teatrului este deschisă de marţi până vineri, între orele 9:00 şi 15:00 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor (tel. 0365 806 865).

Spectatorii noştri au posibilitatea de a achiziţiona biletele online pe platforma www.biletmaster.ro

 

Tag-uri Nume: