27 ianuarie 2022

O serie de ateliere de creaţie, coordonate de meşteri iscusiţi

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” invită copiii să îşi petreacă în aer liber o săptămână din vacanţa de primăvară şi să participe la o serie de ateliere de creaţie, coordonate de meşteri iscusiţi, pe care copiii îi cunosc deja din cadrul taberei „Vara pe uliţă”.

Aşadar, vă aşteptăm la noi să învăţăm împreună să încondeiem ouă, iar profesor ne va fi Cristina Niga, din comuna Paltinu, judeţul Suceava, să confecţionăm jucării din lemn, atelier coordonat de Corneliu Zaharescu, din Bucureşti. La atelierul de păpuşi, îndrumător ne va fi Doina Khalvati, din Bucureşti, iar la cel de bricolaj, coordonatorul este Luminiţa Voica.

Atelierele sunt adresate copiilor şi tinerilor cu vârsta între 6 şi 14 ani şi au loc în perioada 19 – 23 aprilie 2021, de luni până vineri între orele 11.00 şi 14.00. Participanţii au posibilitatea să opteze la înscriere pentru un atelier/zi sau pentru un singur atelier/săptămână. Materialele necesare sunt asigurate de profesorii coordonatori ai atelierelor.

Costul unui atelier este de 30 de lei/participant şi se poate achita la casieria muzeului, în data de 19 aprilie. Atelierele se organizează pentru 8 copii/atelier, respectând normele în vigoare.

Detalii suplimentare şi înscrieri, la adresa: programe.culturale @muzeul-satului.ro.

Vă aşteptăm cu drag !