28 mai 2022

O tăcere absolută a mass-media în legătură cu arestarea vicepreședintelui Pfizer în Canada

presa interzis
Distribuie pe rețelele tale sociale:
Vicepreședintele executiv al Pfizer, Rady Johnson, a fost arestat de poliția canadiană după ce au fost scurse în afara companiei mii de documente care arată că multinaționala cunoștea adevăratele efecte secundare ale vaccinului său împotriva coronavirusului.
El este în așteptare să se adreseze instanței pentru a afla dacă este eliberat pe cauțiune după ce a plătit o cauțiune.
„Inchizitorii” și cenzorii fac ore suplimentare pentru a împiedica faptele să iasă la iveală. Google suprimă rezultatele căutării și, la cererea avocaților lui Johnson, un judecător a acordat o blocare a accesului presei la caz.
Știrea este strict cenzurată și pe Twitter și alte rețele de socializare, deoarece utilizatorii cer arestarea celorlalți lideri ai multinaționalei pentru că au permis comercializarea unui medicament în ciuda cunoașterii riscurilor pentru sănătate!
Argumentul este că vestea este falsă, că Johnson nu este reținut sau că nu au fost scurse documente.
Dacă este adevărat, rapoartele indică faptul că vaccinul lui Pfizer a ucis toate animalele în timpul studiilor clinice, iar un jurnalist independent, Keean Bexte, notează că 1.223 de persoane au murit în primele 28 de zile după injectare.
În 2015, Johnson a fost numit „Solicitor Who Matters” de către Institutul Ethisphere pentru eforturile sale de „pionierat într-o linie de afaceri și etică și morală la nivel de industrie”, dar acum poliția canadiană îl acuză de mai multe fraude.
De când s-a alăturat Pfizer, în 1994, Rady a ocupat o serie de poziții la nivel înalt la multinațională. Anterior, a condus echipa de reglementare legală a drogurilor, precum și reglementarea afacerilor și auditul.
foto : pixabay
A consemnat Ciprian Pop
Sursă: