Publicat: 30 Martie, 2017 - 21:12

Doar o zi îi mai desparte pe cei care urmăreau cu inima la gură "Vocea României", pentru a îl admira pe tânărul chitarist bistriţean Alex Muşat şi pe Thea (Teodora Buciu), câştigătoarea acelui concurs, de întâlnirea cu cei doi şi cu îndrăgitul Mihai Mărgineanu, care vor cânta la Hard Rock Cafe, vineri, 31 Martie, de la ora 22.30.

Alex Muşat urcase pe scenă şi înaintea emisiunii care l-a făcut cunoscut în România, el participând la "Britain`s Got Talent", unde a reuşit să treacă doar de prima etapă, la "Byron Rock Your Night", unde trupa din care făcea parte a cucerit premiul cel mare, dar şi la alte numeroase concursuri.

Alex a reuşit să reînvie blues-ul prin pasiunea şi sensibilitatea pe care le emană de fiecare dată. Tânărul chitarist a atins o maturitate muzicală care nu trece neobservată.

Biletele pentru spectacolul de mâine se găsesc în format electronic, pe iabilet.ro, şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman  şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:
- VIP: 55 de lei, cu loc la masa în faţa scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 39 de lei, cu loc la masa in sala 
- Fără loc: 39 de lei

Online, pe iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Pentru grupuri mari se acordă discounturi.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32, şi dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.