23 mai 2022

O zonă intens circulată din Peninsulă intră din această noapte în reabilitare

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Echipele administratorului public vor interveni în această săptămână pe bulevardul Tomis, tronsonul delimitat de strada Traian şi Cercul Militar. Lucrările sunt necesare având în vedere starea dalelor din granit, cu deficienţe şi degradări pronunţate. Se va lucra noaptea pentru ca traficul rutier intens din timpul zilei să nu fie afectat.

Într-o primă etapă, se va decapa pavajul existent. Lucrările se vor desfăşura luni, marţi şi miercuri, traficul rutier fiind restricţionat parţial, între orele 19:00-05:00.

Suprafaţa carosabilă va fi reamenajată prin lucrări de asfaltare joi şi vineri. Se vor turna două straturi de asfalt, binder şi uzură, accesul autovehiculelor fiind restricţionat în intervalul orar 19:00-05:00.

Rugăm constănţenii care locuiesc sau tranzitează această zonă să nu îşi parcheze autoturismele pe trotuare sau pe carosabil.

Pentru evitarea oricărui incident, recomandăm participanţilor la trafic să circule cu atenţie pe parcursul derulării lucrărilor de reabilitare a carosabilului.