Publicat: 4 Noiembrie, 2015 - 18:48
Share

Targul de Turism al Romaniei care va avea loc in Centrul Expozitional Romexpo (Pavilioanele C1, C2 si C3, 12-15 noiembrie 2015) vine cu oferte variate si speciale de Craciun si Revelion.

O serie de agentii de turism si hoteluri prezinta pachete turistice pentru perioada sarbatorilor, care includ oferte de cazare si masa, precum si variate show-uri cu artisti cunoscuti din lumea muzicii, dansului si teatrului.

Revelion 2016 la
Hotel Rina Sinaia

Camera dubla: 3400 lei / sejur 4 nopti
Camera single: 2300 lei / sejur 4 nopti

Tariful include 4 (patru) nopti de cazare in camere 3*** cu mic dejun bufet (cu exceptia zilei de 01.01.2016), cina bufet cu program artistic in data de 30.12.2015 (fara bauturi), cina festiva in data de 31.12.2015 cu bogat program artistic, cina cu program artistic in 01.01.2016 (fara bauturi), parcare, acces piscina, sauna, sala de fitness, taxe locale si TVA.
* Fiecare cina inclusa in pachet are un program artistic diversificat (30.12.2015 - recital special CATANGA si Aurel PADUREANU; Revelion - 31.12.2015 - Magicianul TEO, Silvia CHIFIRIUC, Anisoara PUICA si Ian REIBURG - Republica Moldova, Carmen TRANDAFIR si altii).

Pat suplimentar pentru copii de 6 - 13 ani - 760 lei
Include 4 (patru) nopti de cazare in camera parintilor si serviciile de masa specificate.

* Copiii pana la 6 ani fara pat suplimentar beneficiaza de gratuitate la cazare in camera parintilor.

Detalii si rezervari la tel: 0244-302.917 / 302.949 sau email: [email protected]

Pe langa ofertele de revelion, cele 200 de companii participante la Targul de Turism al Romaniei 2015 - editia de toamna vor intampina vizitatorii cu oferte turistice potrivite oricarui buget sau tip de calatorie: recreationala, de afaceri, individuala, de grup, excursie sau sejur. De asemenea, publicul este asteptat cu o serie de reduceri considerabile, aplicate pachetelor de calatorie catre destinatii exotice mai mult sau mai putin cunoscute de romani.
La aceasta editie participa 17 tari, gradul de internationalizare fiind de 25%.
Cele 17 tari care isi prezinta oferta turistica sunt:
Albania, Austria, Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Marea Britanie, Palestina, Polonia, Republica Dominicana, Romania, Tanzania, Ungaria.

Targul de Turism al Romaniei este organizat si gazduit de Romexpo de doua ori pe an, cu sprijinul:
•   Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT ), in calitate de Partener Strategic
si al:
•   Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania (OPTBR)
•   Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR)
•   Asociatiei Nationale Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC).

Program de vizitare:
12-14 noiembrie 2015 (joi-sambata): 10.00-18.00
15 noiembrie 2015 (duminica): 10.00-16.00

Loc de desfasurare:
Pavilioanele: C1, C2, C3
C1 - agentii de turism si tour-operatori
C2 - agentii de turism si participari oficiale internationale din: Bulgaria, Grecia, India, Iordania, Palestina, Ungaria
C3 - evenimente si standuri de promovare a zonelor turistice din Romania, cu participarea oficialitatilor si administratiilor turistice locale si regionale. Astfel, in acest pavilion se vor regasi standurile partenerilor Targului de Turism al Romaniei: ANAT, OPTBR, FPTR si ANTREC, dar si cele ale oficiilor turistice locale, regionale si nationale care promoveaza atractii si zone cu un dezvoltat si promitator potential turistic.

    Zone turistice din Romania, reprezentate la Targul de Turism al Romaniei -editia de toamna 2015 - prin prezenta reprezentantilor consiliilor judetene: Alba, Arad, Bacau, Braila, Cluj, Dambovita, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Neamt, Suceava, Sibiu;
    Orasele care isi prezinta oferta turistica: Amara, Horezu, Neamt, Satu-Mare, Sinaia, Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca, Targoviste;
    Comune: Bradulet (Arges), Turia (Covasna), Tatarus (Iasi), Tupilati (Neamt), Aroneanu (Iasi).

Acces:
Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.
Tarif acces parcare : 3 lei/ ora
Biletele pot fi achizitionate si online, prin accesarea platformei de vanzare bilete.