26 mai 2022

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) DOLJ reia activitatea de relaţii cu publicul

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Persoanele fizice şi juridice autorizate să execute lucrări de specialitate, notarii publici şi celelalte categorii de persoane care au acces, pe bază de user şi parolă, la sistemele informatice ale Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), vor continua să utilizeze aceste servicii on-line.

Toate categoriile de persoane, altele decât salariaţii, vor avea acces în spaţiul destinat relaţiei cu publicul sau în alte încăperi unde se desfăşoară activităţi organizate în conformitate cu prevederile legale. Accesul se va realiza prin intrarea principală, aflată la intersecţia străzii C.S. Nicolăescu Plopşor cu strada Lipscani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, sau, după caz, se va permite accesul şi prin intrarea secundară dispusă pe strada C.S. Nicolăescu Plopşor nr. 4. În spaţiul destinat relaţiei cu publicul va fi permis accesul unui număr limitat de persoane (cu excepţia salariaţilor). Numărul maxim de persoane care vor avea acces concomitent va fi stabilit în funcţie de numărul ghişeelor (punctelor de lucru) funcţionale.

La intrarea în sediul OCPI Dolj este obligatoriu triajul epidemiologic şi dezinfectarea mâinilor. Persoanelor care refuză măsurarea temperaturii şi scanarea codului QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19 nu li se va permite accesul în spaţiul destinat relaţiei cu publicul sau în instituţie.

Programul de funcţionare al ghişeelor, începând cu data de 09.11.2021, va fi următorul:

Luni – Joi: 8.30-16.00
Vineri: 8.30-13.30.

Începând cu data de 09.11.2021, conducerea OCPI DOLJ va programa şi susţine audienţe în regim normal.
Sesizările, petiţiile şi memoriile vor putea fi transmise, în continuare, prin corespondenţă, folosindu-se mijloacele de comunicare electronică sau poştă.

Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul şi salariaţii, în egală măsură.

Purtător de cuvânt: Veronica POPESCU