21 Aug 2015 - 09:02

AMOS News a realizat o scurtă selecție a principalelor articole apărute în presa centrală: 

Dezbatere Historia / 23 August 1944. De ce a fost Antonescu dat pe mâna ruşilor? (Adevărul)  
Înlăturarea lui Ion Antonescu de la conducerea României generează mari semne de întrebare şi controverse. Ce s-a întâmplat pe 23 August şi cum au reuşit Regele şi apropiaţii săi să-l răstoarne pe Mareşal? Care a fost implicarea serviciilor româneşti şi străine? De ce nu au putut forţele germane să ocupe Bucureştiul şi să-l repună pe Mareşal în funcţie şi de ce a fost predat Antonescu comuniştilor şi apoi ruşilor?

Poliţistul lovit de SULTANUL VEIOZELOR a fost avansat POST-MORTEM. Oamenii s-au strâns în faţa casei pentru a-i aduce un ULTIM OMAGIU (Evenimentul Zilei)
Poliţistul Gheorghe Ionescu a murit în această dimineaţă la Spitalul Floreasca. Decesul a fost constatat în jurul orei 07.00. Poliţistul Gheorghe Ionescu a fost rănit în timpul unei razii de milionarul turc, Abdulah Atas, pe 2 august 2015. Omul de afaceri turc a refuzat să oprească la semnalele politistului şi a fost lovit la cap, provocându-i leziuni grave. Milionarul turc va fi cercetat acum pentru omor.

Vor fi impozitate veniturile Bisericii? (Gândul)
Ministrul de Finanţe, pentru Gândul: E o discuţie pe care o putem avea la finalul anului, când facem bugetul pe 2016. Ce profit a declarat BOR la Finanţe anul trecut.

Topul companiilor private cu cele mai mari datorii (Jurnalul Naţional)
Cele mai mari 50 de societăţi comerciale, după veniturile din 2014, aveau împreună datorii de peste 60,95 de miliarde de lei. În ultimii ani, se poate vorbi de un ritm alert de creştere a gradului de îndatorare,...

Oraşul a fost mutilat. Edilii Capitalei, criticaţi de bucureşteni pe Facebook (Puterea)
Cum arată Capitala, care sunt problemele şi nemulţumirile oamenilor sunt teme de discuţii tot mai dese pe reţelele de socializare. Unii lansează dezbaterile, alţii povestesc ceea ce văd. Dacă ar fi curioşi să le afle, edilii le-ar citi, apoi, cu siguranţă nici unul nu ar fi mulţumit de mandatul său şi, mai ales, ar avea decenţa să nu mai candideze. În comentariile lor, bucureştenii îi acuză pe edili de hoţii, de căpuşare a lucrărilor de interes public şi a instituţiilor de utilitate publică, de nepăsare şi dezinteres faţă de problemele oraşului.

Serial RL. „Rețelele toxice” care conduc România (România Liberă)
"Azi e termen la rejudecarea apelului în dosarul RARINCA. Procesul se reia la Curtea de Apel de la condamnarea la 3 ani cu suspendare pronunțată de Tribunalul Bucuresti. La termenul trecut, judecătoarea Risantea Găgescu a cerut să fie parte în proces prin ÎNCĂLCAREA Codului de Procedură Penală."

Format: 

Topic: