Publicat: 24 Mai, 2018 - 09:40

Joi, 24 mai 2018, de la orele 17:30, Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) invită iubitorii de muzică la Sediul Central Mihail Sadoveanu din Str. Tache Ionescu, nr. 4 pentru o reîntâlnire surpriză cu Opera la Bibliotecă într-un spectacol - avanpremieră la concertul pe care BMB îl va organiza de 1 Iunie. 

Timp de o oră, sopranele Manuela Mocanu şi Daniela Rădulescu, tenorul Daniel Stoica, baritonul Eugen Secobeanu, basul Ştefan Cârstea şi pianistul Ieronim Buga ne vor da motive să ne simţim din nou copii. 

Proiectul Opera la Bibliotecă promovează muzica de operă prin intermediul artiştilor consacraţi, alături de muzicieni aflaţi la început de drum. Intrarea este gratuită, iar accesul în sală se face în limita locurilor disponibile. 

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti, a cărei principală misiune este cea de a facilita accesul gratuit şi nediscriminatoriu la informare şi lectură, atât în spaţiile proprii, cât şi/sau prin serviciul de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziţia publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureştiului, BMB contribuie activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii.