Publicat: 20 Iunie, 2018 - 12:15
Share

Biblioteca Metropolitană revine și în această săptămână cu o surpriză pentru iubitorii muzicii de operă și operetă. Artiștii consacrați, Alina Bottez, Manuela Mocanu, Daniela Radulescu, Daniel Stoica, Odin Ciociea, Eugen Secobeanu, Ștefan Cârstea, acompaniați la pian de Liana Mare, vor aborda un repertoriu de operă, pornind de la Wotan din tetralogia wagneriana Inelul Nibelungilor până la musicalul May fair lady, de Frederick Loewe. 
Evenimentul va avea loc joi, 21 iunie 2018, de la orele 17:30, la Sediul Central al Bibliotecii Metropolitane București, Str. Tache Ionescu, nr. 4. Intrarea este gratuită, iar accesul în sală se face în limita locurilor disponibile. 

Proiectul Opera la Bibliotecă urmărește să promoveze muzica de opera prin intermediul unor artiști consacrați, oferind, în același timp, o șansă de exprimare muzicienilor aflați la început de drum, fie ei studenți, masteranzi, doctoranzi sau absolvenți ai academiilor de muzică din țară (București, Cluj și Craiova), uniți prin pasiunea pentru ceea ce fac și prin dorința lor de a o împărtăși publicului în spațiul primitor al Bibliotecii Metropolitane București. 

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice în subordinea Primăriei Municipiului București, a cărei principală misiune este cea de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la informare și lectură, atât în spațiile proprii, cât și/sau prin serviciul de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității. 
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: