19 august 2022

Opera Naţională Bucureşti îşi deschide porţile pentru proiecte teatrale independente

Bucharest, Romania - July 26, 2013: Bucharest Athenaeum and statue of George EnescuBronze statue of George Enescu is the work of Ion Jalea. George Enescu (born on August 19th 1891, Liveni, Botosani - died on May 4th 1955, Paris) was a composer, violinist, educator, pianist and conductor. He is considered the most important Romanian musician

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Opera Naţională Bucureşti face un pas în direcţia susţinerii colegilor artişti din zona teatrală care organizează producţii independente şi se pune la dispoziţia acestora în cadrul programului „Lovitură de teatru la Operă”. Demersul vizează atragerea publicului iubitor de teatru sau al celui care nu este încă familiarizat cu proiectele ONB.

Astfel, primul proiect de teatru independent ce va putea fi urmărit pe scena operei bucureştene, luni 16 mai, este „Familia înainte de toate” de Eric Assous.

„Teatrul independent merită atenţia noastră şi îmi doresc ca spectatorii noştri, prietenii fideli ai Operei, să fie receptivi la astfel de iniţiative şi să înţeleagă că nimeni nu le răpeşte muzica cu care s-au obişnuit, ci doar le oferim o alternativă culturală. Opera Naţională Bucureşti are potenţialul de a deveni un hub cultural şi aceasta este direcţia pe care vrem să o urmăm pentru a satisface gusturile în materie de spectacole a unui public cât mai numeros. Nu vom face rabat la calitate şi nu vom abandona înalta ţinută cu care publicul nostru tradiţional este obişnuit”, a declarat managerul interimar al ONB, Daniel Jinga.

Cei care doresc să colaboreze cu Opera Naţională Bucureşti îşi pot prezenta proiectele la adresa de e-mail: comunicare.onb@gmail.com acestea urmând a fi analizare în cadrul consiliului artistic al operei bucureştene. Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon: 0740039891.

Sursa foto: Pixabay