21 septembrie 2021

Operații amânate la două spitale din Capitală

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Operații amânate la Spitalul CC Iliescu și Institutul Clinic Fundeni, din Capitală, din cauza unei avarii majore la conductele de apă ce alimentează unitățile sanitare.

Comunicatul de presă al Ministerului Sănătăţii pe acest subiect:

Ministerul Sănătăţii a fost informat astăzi, 2 iulie, că, în jurul orei 1.00, s-a înregistrat o avarie la conductele de apă din cadrul Institutului Clinic Fundeni care afectează alimentarea cu apă a institutului, precum şi a Institutului pentru Boli Cardiovasculare „CC Iliescu”.

Potrivit informaţiilor primite până la această oră, au fost luate măsurile necesare pentru remedierea avariei, iar echipe tehnice ale Companiei Apa Nova Bucureşti lucrează în prezent în subsolul institutului la remedierea avarieri.

Totodată, în jurul orei 9.00 s-a întrunit în şedinţă de urgenţă Consiliul de Administraţie al Institutului Clinic Fundeni în cadrul căreia a fost aprobată demararea procedurilor de achiziţie în regim de urgenţă a necesarului pentru lucrările de reparaţie.

Urgenţele medicale vor fi redirecţionate de către Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU) din cadrul Ministerului Sănătăţii către alte unităţi cu competenţe.