29 septembrie 2022

Oportunităţi de carieră pentru studenţii şi absolvenţii UPB

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ajuns la cea de-a patra ediţie, cel mai mare târg de cariere din domeniul ingineriei, organizat de Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, prin intermediul POLIJobs (singura agenţie de plasare a forţei de muncă, lansată de o universitate din România) îşi va deschide porţile, exclusiv online, pe platforma IT – MSTeams, marţi, 11mai.

La ediţia din acest an a POLIJobs, ce se va desfăşura în perioada 11-13 mai, 29 de companii de top de profil tehnic vor veni în întâmpinarea studenţilor şi absolvenţilor Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti cu o largă paletă de oferte configurată în numeroase oportunităţi de carieră. Programe de burse, stagii de practică, internshipuri, joburi part-time sau full-time, pentru poziţiile entry-level, middle-level sau specialişti – sunt doar câteva dintre atracţiile POLIJobs-2021.

Prin înscrierea la eveniment, studenţii/absolvenţii UPB au posibilitatea de a încărca CV-ul către companiile de interes şi de a interacţiona direct cu angajatorii, prin intermediul webinariilor şi a interviurilor virtuale.

„Din cauza restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19 suntem nevoiţi, ca de altfel şi la ediţia anterioară, să organizăm Târgul de Cariere POLIJobs-2021 exclusiv on-line, gazda de anul acesta a manifestării fiind platforma IT – MSTeams” a declarat Asist. Univ. Dr. al UPB, Aniella Vieriu, coordonator POLIJobs.

Aceasta a precizat că „Târgul de Cariere POLIJobs rămâne cel mai mare eveniment de acest gen organizat de către o universitate cu profil tehnic din România, fapt demonstrat atât prin prezenţa constantă a unui număr mare de companii, cât şi prin participarea a mii de studenţi şi absolvenţi ai Universităţii noastre”.

Ediţiile anterioare ale POLIJobs s-au bucurat de prezenţa a 184 de companii de top care au derulat 96 de conferinţe tematice pentru un număr de 17.521 de participanţi.

Printre companiile care au confirmat participarea la eveniment se numără: Adobe Systems Romania, Arctic, DHL International Romania, Engie România, JT International România, McKinsey&Company, Societatea Naţională Nuclearelectrica, ON Semiconductor Romania, Apa Nova, Avitech, Bertrandt Engineering Technologies Romania, Bunge, Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Turbomotoare COMOTI, DB Schenker Global Business Services Bucharest, IMSAT, Kuehne+Nagel, NHR Agropartners, Orange Services, Procter & Gamble, Schneider Electric Romania, Serviciul de Informaţii Externe, Tema Energy, BA Glass Romania, DAAS Impex, Electromontaj, GKN Fokker Engineering Romania, DHL International Romania, HaynesPro, Hilti Romania şi Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”.

#POLIJobs TE ANGAJEAZĂ! – 11 şi 13 MAI 2021

Prin inscrierea la eveniment, studentii/absolventii UPB au posibilitatea de a incarca CV-ul catre companiile de interes si de a interactiona direct cu angajatorii, prin intermediul webinariilor si a întâlnirilor virtuale. Printre companiile care vor susţine webinarii se numără: Adobe Systems Romania, Arctic, DHL International Romania, Engie România, JT International România, McKinsey&Company, Societatea Naţională Nuclearelectrica, ON Semiconductor Romania.

Detalii suplimentare despre organizarea evenimentului, puteţi afla la:
Email: polijobs@upb.ro
Website: www.cariere.upb.ro

*** Despre POLIJobs
Este singura agenţie de plasare a forţei de muncă, lansată de o universitate din România. Acest serviciu a fost înfiinţat ca urmare a identificării unei nevoi în rândul studenţilor, aceea de a li se facilita legătura cu piaţa muncii la nivel instituţional, dar şi pe fondul unei strânse legături care există între universitate şi mediul socio-economic.

Scopul agenţiei este cel de a asigura o inserţie adecvată a absolvenţilor pe piaţa muncii, în funcţie de nivelul lor de calificare, media la finalul anilor de studiu, specializare şi de ofertele de muncă disponibile din partea companiilor. Agenţia oferă servicii gratuite pentru studenţii şi absolvenţii UPB şi se adresează exclusiv acestora.