21 octombrie 2021

Oportunităţi de studiu în Republica Populară Chineză

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Consiliul Judeţean, în baza relaţiilor de colaborare cu filiala Maramureş a Camerei de Comerţ şi Industrie România – China, promovează programul de burse de studiu pentru studii superioare de masterat susţinut de Guvernul Republicii Populare Chineze „YOUTH OF EXCELLENCE SCHEME OF CHINA – MASTER PROGRAM (YES CHINA)”.

Bursele vor fi acordate pe bază de concurs de dosare, pentru forme de învăţământ superior în limba engleză, iar cursurile se vor desfăşura în Republica Populară Chineză, începând cu luna septembrie 2021.

Programul asigură sprijin financiar tinerilor proveniţi din 82 de ţări în curs de dezvoltare în vederea absolvirii studiilor masterale în Republica Populară Chineză.

În anul academic 2021-2022, sunt disponibile 8 programe de studii masterale în următoarele domenii: drept (chinez), sănătate publică, cooperare economică internaţională, studii chineze, drept internaţional economic, administrarea afacerilor, finanţe internaţionale, inginerie civilă sustenabilă.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să contactaţi Camera de Comerţ şi Industrie România – China, la adresa de e-mail ccirc.mm@ccroch.ro

Comunicat de presă – Consiliul Judeţean Maramureş