Publicat: 16 Ianuarie, 2012 - 15:05

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, Luni, într-o conferință de presă, după prezentarea bilanțului protestelor violente, că dacă se va cere vreo solicitarea de protest o va aproba.

 "Nu pot să nu dau autorizaţie de miting dacă se cere. Cum să nu dau, când ştiu foarte bine ce se întâmplă şi cum se trăieşte în ţara asta? Dar mă despart de cei care distrug. (...) Am avut un sentiment de solidaritate cu bucureştenii care au manifestat paşnic, dar şi un sentiment de disconfort generat de cei care au stimulat actele violente. Cred că, dincolo de orice, mai important decât carosabilul este ce se întâmplă cu bucureştenii care vor să protesteze paşnic", a declarat Sorin Oprescu.

Potrivit site-ului ProSport, “cei mai aprigi dintre ultrași –dinamoviști, steliști, olteni ori bănățeni” și-au dat întâlnire din nou în această seară.

 "Am mers acolo să protestăm împotriva legii 4, cea care nu ne mai lasă niciun drept pe stadioane. Dacă tot am ajuns, atunci nu puteam sta cu mâinile în sân, că nu suntem pensionari. Am manifestat şi noi cum am ştiut", a declarat un ultras pentru ProSport.

 Potrivit ProSport, cea mai plauzibilă explicație pentru apariția fanilor în mijlocul manifestanților ar fi nemulțumirea față de Legea contra violenței din sport.