19 august 2022

Opririle şi staţionările neregulamentare, sancţionate de poliţistii locali

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Desfăşurarea circulaţiei rutiere fără evenimente neplăcute şi în siguranţă reprezintă o prioritate pentru Direcţia Generală Politia Locală Constanţa.

Autoturismele oprite/staţionate în locuri interzise reprezintă un pericol pentru participanţii la trafic.

Zilele trecute, poliţiştii locali cu atribuţii în domeniul circulaţiei pe drumurile publice din cadrul Serviciului Rutier au desfăşurat o acţiune tematică pe raza municipiului Constanta pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale.

Au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale în valoare 30.350 lei, în conformitate cu prevederile Codului Rutier. De asemenea, ca urmare a staţionării neregulamentare, au fost ridicate de pe partea carosabilă a drumului public 11 autovehicule.

Poliţiştii locali desfăşoară în mod constant astfel de acţiuni pentru asigurarea fluenţei pe drumurile publice, pentru desfăşurarea în siguranţă a circulaţiei rutiere, precum şi pentru ocrotirea vieţii şi a sănătăţii participanţilor la trafic.

Vă rugăm să ne semnalaţi orice fapte care contravin legislaţiei în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 şi 0341.922 – Dispecerat Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.

Sursa foto: Politia