7 octombrie 2022

Opt cetăţeni din Maroc şi Tunisia depistaţi la Nădlac, ascunşi pe osiile unor automarfare

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad au depistat opt cetăţeni din Maroc şi Tunisia, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi pe osiile a patru automarfare.

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra a patru ansambluri rutiere, conduse de doi cetăţeni bulgari, un cetăţean turc, respectiv un român. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, diverse bunuri pentru societăţi din vestul Europei.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi pe osiile din spate ale semiremorcilor vehiculelor, opt cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Maroc şi Tunisia, cu vârste cuprinse între 17 şi 44 de ani, solicitanţi de azil în România.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Imagini foto//video pe:// www.politidefrontiera.ro

Purtător de cuvânt al I.T.P.F Oradea
Comisar-şef de poliţie BONDAR LAURA BEATRICE