Publicat: 29 Octombrie, 2020 - 13:26
Share

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Statele Unite ale Americii, în zona Irvine, Orange County, din sudul Californiei, asupra declanşării unui incendiu de proporţii, cu risc de extindere rapidă către zone foarte populate. În acest sens, autorităţile locale au emis un ordin de evacuare pentru mai mult de 90.000 de persoane.

Informaţii privind măsurile de evacuare şi zonele vizate de acestea sunt disponibile aici: https://cityofirvine.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=c45....

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Consulatului General al României la Los Angeles:+13107210474.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://losangeles.mae.ro, https://earthquaketrack.com şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare "Un SMS îţi poate salva viaţa!".

Tag-uri Institutii: