Publicat: 30 Iulie, 2014 - 16:08
Share

Overmed  Medical Center  anunţă derularea unui program de depistare precoce a cancerului de col uterin la persoanele de sex feminin asigurate de  CASMB, în perioada 25 iulie 2014 – 25 octombrie 2014.
         
Overmed Medical Center este printre centrele private  în relaţii contractuale cu CASMB, urmând a desfăşura  gratuit consultaţii specifice specialităţilor obsterică şi ginecologie, pentru persoanele asigurate,.
       
În cadrul serviciilor acoperite de CASMB, persoanele de sex feminin asigurate pot beneficia de ecografii, colposcopii, recoltări de analize şi spitalizarea de zi, cu toată gama de proceduri aferente.
      
Pacientele asigurate vor beneficia gratuit de o consultaţie, o colposcopie, un examen citologic Babeş-Papanicolau şi un examen de secreţie vaginală.
    
 Pacientele asigurate CASMB vor putea solicita o programare la centru, la numerele de telefon 0723.166.067 si 031.100.20.02 sau printr-un e-mail la adresa office@overmed.ro, sau online, pe pagina de Facebook sau pe website: http://overmed.ro/, în limita numărului de cazuri contractate şi decontate de  CASMB în fiecare lună.
    
 Condiţiile rămân aceleaşi ca în cazul relaţiei cu orice altă clinică de stat sau privată. Astfel, pacientele trebuie să aducă la centrul medical un bilet de trimitere de la medicul de familie şi dovada asigurării, adică o adeverinţă de la locul de muncă.
     
 "Suntem entiziasmaţi şi increzători în această colaborare cu CASMB. Cu acest program venim în ajutorul femeilor asigurate de către CASMB care acum pot beneficia gratuit de servicii de specialitate pentru depistarea de cancer de col uterin şi în cadrul unei clinici private, cum este Overmed Medica Center. Dorim să oferim experienţe la standarde înalte, printr-un mediu plăcut şi împreună cu o echipă profesionistă, unită şi care îşi desfăşoară activitatea în slujba pacientelor", a declarat reprezentantul Overmed Medical Center, doctorul Dan Secară.
    
 Overmed Medical Center îşi propune să devină unul dintre cele mai importante centre medicale de profil din ţară specializat pe servicii medicale adresate femeilor cu vârste între 18 şi 80 de ani. Astfel, face eforturi pentru a se asigura că pacienţii vor beneficia de cele mai bune condiţii în cadrul consultaţiilor şi vor beneficia de urmărire medicală potrivită, fără evenimente neaşteptate.

  autor: Cornelia Stanciu