Publicat: 10 Decembrie, 2014 - 14:58
Share

În timpul recitalului Pasărea Rock de luni, 8 decembrie, desfășurat în timpul evenimentului aniversar Gala „Stele Românești”. Ivan Patzaichin 65 la Teatrul Național din București, Sala Studio, artistul Ovidiu Lipan Țăndărică s-a accidentat la mâna dreaptă. Recitalul a continuat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmpat, iar programul artistic a fost dus până la final conform dictonului The Show Must Go On.
În seara evenimentului, Ovidiu Lipan Țăndărică nu a acordat importanță incidentului și nu a primit pe loc ajutor de specialitate, însă aseară lucrurile s-au complicat și s-a impus intervenția medicală, artistul fiind dus la urgențe. În prezent mâna dreaptă este pusă în atelă, iar artistului i-au fost recomandate repaus și medicație timp de o săptămână.
În urma acestui accident regretabil, managementul trupei Pasărea Rock se vede nevoit să anuleze toate spectacolele din perioada 10 – 18 decembrie. Concret, sunt suspendate evenimentele urmatoare: 11 decembrie, Cinema Patria, București; 13 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor, Alba Iulia; 14 decembrie, Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca.
“Precum Ivan Patzaichin cu pagaia, am încercat și eu cu un băț, dar nu mi-a reușit. Ne vedem cu mare drag la următoarele concerte din orașul dumneavoastră. Sărbători fericite și gândiți-vă la mâna mea dreaptă care a primit săgeata zeului muzicii. De-acum sunt binecuvântat, voi fi și mai în formă! Vă pup și vă bat tare!” a declarat incurabilul optimist Ovidiu Lipan Țăndărică.