Publicat: 3 Iunie, 2012 - 16:06
Share

Clienții individuali ai Vodafone Romania beneficiază de o nouă ofertă pentru pachetele Internet și Voce Fixa, o soluție integrată de comunicații care oferă conexiune la Internet în banda larga și servicii de telefonie fixă.

Utilizatorii care opteaza pentru serviciul Internet si Voce Fixa au la dispozitie trei planuri tarifare, care ofera conexiune wireless securizata la Internet, la viteze superioare, trafic de date nelimitat si tarife avantajoase pentru apelurile catre orice retea nationala si internationala. Echipamentul de conectare este oferit gratuit, la abonamentele Internet si Voce Fixa 12 GB si Internet si Voce Fixa 20 GB  incheiate pe o perioada de doi ani.

Cu Internet si Voce Fixa, utilizatorii au la dispozitie o solutie performanta de date si voce, usor de utilizat, cu activare rapida si instalare imediata. Serviciul utilizeaza un dispozitiv de tip plug-and-play care ofera acces securizat la internet printr-o retea wireless si permite conectarea simultana pentru mai multe dispozitive, incluzand PC, laptop, tableta si smartphone, cu viteze de download de pana la 7,2 Mbps. De asemenea, echipamentul include un telefon fix si posibilitatea de a adauga pana la cinci receptoare. 

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc, avea 8,327,280 clienti inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu 398 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.
***
*La depasirea acestui trafic lunar inclus, viteza de download va fi de pana la 128Kbps, iar cea de upload de 64Kbps, urmand a reveni la valorile initiale in urmatoarea perioada de facturare. Traficul ce depaseste valorile incluse nu este taxat.
**Minutele internationale sunt disponibile in toate retele fixe si mobile internationale, excluzand satelitii.