4 octombrie 2022

Pacienţii internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti – Floreasca în urma accidentului rutier produs sâmbătă noaptea în Bulgaria sunt conştienţi şi cooperanţi

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Pacienţii internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti – Floreasca în urma accidentului rutier produs sâmbătă noaptea în Bulgaria sunt conştienţi şi cooperanţi, a dat asigurări, luni, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, care i-a vizitat la unitatea medicală.

„În mod evident, la astfel de persoane pot apărea şi complicaţii. (…) Nu cei care erau la terapie intensivă, ci cei care erau în secţia obişnuită. Sunt mulţumiţi de modul în care au fost trataţi şi suntem împreună cu ei şi cu familiile lor, care deja au luat contactul să rezolvăm orice probleme apar din punct de vedere medical sau administrativ. Starea este stabilă. Pe doi dintre ei i-am vizitat şi unul dintre ei are leziuni minore, dar trebuie totuşi reechilibraţi nu numai din punct de vedere medical, tradiţional, ci şi din punct de vedere psihologic”, a spus ministrul Sănătăţii.

Sursa foto institutii medicale ro