19 august 2022

Pacienţii să se programeze online, pentru consultaţii, în policlinica Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia încurajează pacienţii să utilizeze sistemul online de programări, pentru planificarea şi efectuarea consultaţiilor, la policlinica situată pe strada Muşeţelului, nr.

2. Digitalizarea programărilor a reprezentat un proiect important pentru SJU Alba Iulia şi ne dorim ca pacienţii să beneficieze de această facilitate. Programările online se realizează accesând portalul spitalului: https://portal.spitalalba.ro/Programari-Online.

La acest link se poate ajunge şi accesând site-ul spitalului: www.spitalalba.ro (click pe „PROGRAMARI ONLINE”). Ulterior, de pe https://portal.spitalalba.ro/, se accesează categoria „Programări Online”. Această pagină poate fi găsită şi accesând link-ul: https://portal.spitalalba.ro/Programari-Online

Programarea Online se realizează în doar câteva minute. Pacientul selectează perioada în care doreşte, specialitatea medicală şi medicul (dacă optează pentru unul). Ulterior, sistemul online caută intervale orare libere în perioada specificată de către dvs. După ce alegeţi ziua şi ora, trebuie să completaţi câmpurile cu: nume, prenume, data naşterii, observaţii (dacă sunt), numărul de telefon şi să fiţi de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

După realizarea acestor paşi, vi se va remite o fişă de date şi rugămintea de a vă prezenta la consultaţie cu următoarele documente: – BILET DE TRIMITERE de la medicul de familie – Buletin/Carte de identitate sau certificat de naştere – Card de sănătate – Documente medicale anterioare (Scrisori medicale, Bilete externare, Analize medicale, Copii certificate medicale).

De asemenea, în continuare, se pot realiza şi programări telefonice, la numerele de la fişierele policlinicii: 0258826272 sau 0258835505, dar şi la numerele de telefon mobil: 0766066193 sau 0766066172.

Programările telefonice se realizează, de luni până vineri, între orele 07:00 şi 15:00.