Share
12 Iun 2015 - 09:42

Care sunt problemele la ordinea zilei care îi preocupă pe editorialiştii din presa scrisă? Vă propunem o scurtă trecere în revistă a comentariilor din ediţiile de astăzi... 

OCTAVIAN ANDRONIC: Punctul pe Y. Legea-i lege! Dar Constituţia ce e, madam Stanciu? (AMOS News) 
"Ca găina în vârful mormanului de gunoi, doamna Livia Stanciu scormoneşte şi cotcodăceşte. Emite banalităţi cu aerul solemn al unei noi Lina Ciobanu sau al altor somităţi ale vremurilor din care şi-a conservat limbajul de lemn şi modul... ."
 
ROXANA DUMITRACHE: Activistă feministă (Adevărul) 
"Despre „golanii” şi „curvele” care muncesc în străinătate. Să ne iertati. Iertaţi-ne că am avut grijă să nu aveţi nicio opţiune de viaţă decentă în România. Că aţi epuizat soluţiile destinale aici, în ţară. Ca v-aţi lăsat copiii în casele pe jumătate construite pentru care trimiteţi lunar bani... ." 

MIRCEA MARIAN: Nici o șansă pentru moțiunea de cenzură (Evenimentul Zilei)
"PNL punctează, azi, faptul că se află în opoziție și se preface că vrea să dea jos guvernul Ponta printr-o moțiune de cenzură. Nu cred nici în șansele moțiunii, nici în deplina onestitate a... ."   

CRISTIAN ANDREI: Rus a băgat frica în Ponta (Gândul)
"Demisia lui Ioan Rus nu a fost un gest de onoare, ci unul de frică. Nu frica ministrului, ci a lui Victor Ponta. A fost o reacţie extrem de puternică a mass-mediei, dar şi a societăţii, lucru care nu s-a mai întâmplat după 16 noiembrie. Pe Rus nu l-a mai putut declara nevinovat nicio instanţă de partid, nicio majoritate parlamentară nu a mai putut vota să-l apere. Lăsat singur, a picat... . "

ADRIAN URSU: Necaz fără haz (Jurnalul Naţional)
"Am auzit că Băsescu nu se mută în Gogol pentru că nu l-a citit şi, ca să scape de el de la Scroviştea, RAAPPS se..."

ALIN BURTESCU: O spun direct: Marş, Rus! (Puterea)
"Ni s-a spus la alegerile prezidenţiale de anul trecut că Iohannis a ajuns la Cotroceni datorită voturilor unor „manelişti” şi „cocalari”. Aşa i-a numit un neica nimeni pesedist pe cei care l-au ales pe neamţ. Miercuri seară, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, ne-a anunţat că nevestele celor un milion de români plecaţi să muncească în alte ţări bogate sunt curve. Iar copii lor - nişte golani..."

CRISTIAN CAMPEANU: Cum încearcă Ponta să-i șantajeze pe americani cu rușii (România Liberă)
"Declarațiile lui Ponta că numai Rusia ar avea de câștigat dintr-o criză politică la București și că la Moscova s-ar deschide sticlele de șampanie dacă el ar pleca din fruntea Guvernului României nu au nici o noimă decât dacă reprezintă o amenințare mai mult sau mai puțin voalată la adresa partenerilor occidentali și a Statelor Unite. După ce că e mincinos cronic și corupt, această fraudă de prim-ministru se dovedește a fi și șantajist."

ADRIANA STOIAN: Atenţie la păţania fraţilor Candy! (Ziarul Financiar)
"Fraţii Candy (bomboană) sunt investitori în cel mai scump parc rezidenţial din Londra, unde unele apartamente ajung şi la 140 de milioane de lire. La un moment dat, unul din fraţi zice – ” veneam aici în fiecare săptămână timp de cinci ani. Creştea inima în mine doar când mă uitam la blocuri”. Dar avocatul de colo – ”renunţă, asta chiar nu mă ajută deloc”. Dezvolatorul continuă – ”trebuia să ne asigurăm că ne vedem banii înapoi”. Dar avocatul – ”ce, ţi-ai pierdut minţile?”."

Format: 

Topic: