Publicat: 16 Februarie, 2018 - 10:01
Share

Romexpo vă așteaptă la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, care va avea loc între 22 și 25 februarie, în noile pavilioane expoziționale, B1 și B2.

Ajuns la cea de-a 39-a editie, evenimentul prezintă publicului larg cele mai avantajoase pachete de vacanță către destinații fascinante din România și străinătate.

O simplă vizită la târg vă face cunoștință cu mii de oferte care promovează: turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.

La ediția de primăvară a Târgului de Turism al României își prezintă oferta și PARALELA 45 (www.paralela45.ro), touroperator cu experiență de 28 de ani.

Astfel, compania propune vizitatorilor:
• Peste 120 de circuite turistice (avion si autocar) în: Europa, Asia, America de Nord si Sud, Africa;
• Vacanțele verii 2018 în zeci de destinații externe: Turcia, Grecia, Spania, Portugalia, Bulgaria, Croatia, Italia, Albania etc.;
• Oferte de turism intern: litoral, munte, balneo și Delta Dunării.

În ceea ce privește noutățile cu care touroperatorul vine la târg, acestea includ chartere avion către destinațiile: Alanya (Turcia), insulele Samos si Lesbos (Grecia), Albania. Italia, Puglia (Bari - Italia), Costa Dorada (Spania).

Paralela 45 oferă #experientedeneuitat
Sub sloganul RESPECTAM turistii! ZERO taxe ascunse!
Astfel, toate ofertele de vacanță cu reduceri au taxele de aeroport incluse, pentru ca turistii să-și poata achizitiona sejururile în deplină cunoștință de cauză.

La standul Paralela 45 amenajat în cadrul Târgului de Turism al României, vizitatorii pot alege sejurul dorit dintr-o multitudine de oferte atractive, cu reduceri speciale practicate pe perioada evenimentului.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu: Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Program de vizitare:
22-24 februarie (joi-sâmbătă), între orele 10.00 și 18.00
25 februarie (duminică), între orele 10.00 și 16.00

Acces:
Bilet intrare adulti/studenti: 10 lei/zi Intrare gratuită: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate

Tag-uri Nume: