Publicat: 30 Mai, 2015 - 11:12
Share

Primăria Sectorului 6 a anunțat că Parcul Drumul Taberei va fi redeschis sâmbătă, 30 mai. Serele exotice nu vor fi finalizate însă până la sfârșitul anulu

Lucrările la Parcul Drumul Taberei au fost finalizate, mai puțin cele la serele exotice, care ar urma să fie gata la sfârșitul anului. 

"Invitam membrii comunitatii Sectorului 6 si bucurestenii la redeschiderea Parcului Drumul Taberei, cel mai tanar, modern si sigur parc din Capitala",se arata în descrierea evenimentului creat pe Facebook de Primăria de sector.

"Parcul Drumul Taberei se va deschide parțial pe 1 iunie, fără sere (...) Lucrările sunt încă în curs. Noi suntem în termene, eu am contract de finanțare a lucrărilor până la sfârșitul acestui an. Mi-este greu să spun, atâta timp cât noi încă avem în derulare o procedură de achiziție publică care concură în mod direct la finalizarea lucrărilor, este vorba despre instalațiile de climatizare la Complexul de sere exotice", declara în luna martie managerul de proiect Sorin Dina, în cadrul unei vizite de presă.

Lucrările de modernizare a parcului Drumul Taberei au început în primăvara anului 2013. Atunci autoritățile promiteau redeschiderea parcului după aproape un an, adică în vara anului 2014, însă lucrările s-au prelungit până în prezent. 

Valoarea totală a investiţiei în reamenajarea parcului Drumul Taberei se ridică la aproximativ 18 milioane de euro, banii fiind asiguraţi, în cea mai mare parte, din fonduri europene şi o cotă parte contribuţia administraţiei locale.