Publicat: 28 Noiembrie, 2020 - 00:00
Share
Papa propovăduiește o altă Evanghelie

Noi, preoții, până anul ăsta nu prea spuneam lucrurile astea, pentru că treceam sub tăcere patima asta [a sodomiei, complexul de perversiuni sexuale incluse ideologic sub codul unei abrevieri la care se adauga continuu alte litere… – n.n. ], o lăsam așa. Nu mai poți s-o treci sub tăcere, pentru că ei își fac marșuri și uitați ce-a ajuns să facă Papa de la Roma – este o știre publică care a făcut și face în continuare valurisă spună că este de acord cu parteneriatul acela, să devină [precum] o căsătorie. Că știți cum e cu legislația, ei au dreptul să se căsătorească, spune Papa, scandalizând sau smintind o serie întreagă de credincioși chiar din sânul bisericii lui și chiar cardinali sau arhiepiscopi, care au zis că așa ceva chiar e nemaiîntâlnit și nemaiauzit. Și vor ajunge probabil chiar la o schismă. Pentru că tu cum vii, capul Bisericii Catolice care are un miliard de supuși, cu asemenea vorbe! Căci și ei sunt fiii lui Dumnezeu? Da, sigur că sunt fiii lui Dumnezeu, știm și noi că sunt, toți sunt fiii lui Dumnezeu. Și diavolul e creat de Dumnezeu, nu? Asta nu-l face mai puțin diavol și pe homosexual bun [adică în regulă din punct de vedere moral] pentru că e fiul lui Dumnezeu. Căci toți păcătoșii care ajung în iad tot fiii lui Dumnezeu sunt, dacă e s-o luăm așa. Nu sunt extratereștri. Deci această argumentație a lui este cutremurătoare, dar hai să luăm partea bună, partea plină a paharului. E bine că se-arată pe față ce fel de om este acela și ca noi, dreptcredincioșii, să nu mai visăm.

Îmi amintesc când a venit Papa Ioan Paul [al II-lea]. Eram atunci, lucram la Patriarhie. Ce bucurie era! De ce se bucura lumea? Îl aștepta… cine știe, ca pe un apostol. Că el combătuse cu solidaritatea, că era polonez, era anticomunist. Și nu știu ce a fost în capul oamenilor, că dacă ești anticomunist ești și mare creștin. Și întâmpinările astea, „Papa! Papa! Papa!” tot timpul.

Uite ce face [actualul Papă]. A făcut două lucruri: [declarația] asta cu homosexualitatea și acea rugăciune pentru pace de la Roma„ghiveciul” acela ecumenist – că așa se cheamă pe românește, să fie mai plastic – cu toate religiile. Pace la ce? Avem vreun război acum și nu știm noi? Unde e războiul? Să ne unim pentru pace! Ce pace? (…) Deci nu avem nici un motiv să facem asemenea blasfemii. Dar se-arată pe față. Și dacă cineva încă se mai gândește și mai admiră Vaticanul și pe acest papă în urma acestor două declarații, atunci este foarte clar despre ce vorbim și ce întunecime a minții putem avea noi, așa-zișii ortodocși, care-l admirăm pe papă: vai ce frumos, ce plăcut, ia uite ce băiat bun e!  (…) Deci se spulberă toate iluziile, clar, se dă pe față. Uite, mă, ăștia sunt!

Dar asta-i noua religie. S-a vorbit de chrislam. Cine a mai auzit de chrislam?! Chris e christianity, că e în engleză, deci de-acolo vine; islam e islam. Să faci un fusion de-ăsta – hai să vorbim în limba modernă – o unire între creștinism și islam. Astea sunt două lucruri care se exclud ca focul și apa. Cum să se unească?! Că pentru fiecare creștin adevărat sau musulman adevărat, celălalt este de la satana. Or, tu unești cele de neunit și împaci cele de neîmpăcat, dar desparți cele ce trebuie unite. Asta este o lucrare tipic satanică. Satana nu este numai cel care desparte – diabolos înseamnă „cel care dezbină”, „despărțitorul”. El și unește. Unește cele care trebuie să fie despărțite: păcatul cu virtutea, minciuna cu adevărul. Astea trebuie să fie despărțite, dar diavolul le împletește.

Vedem și-n jurul nostru cum se petrece împletirea asta între minciună și realitate, cum ni se toarnă minciună după minciună și cum, la adăpostul acestei așa-zise pandemii – mulți i-au zis plandemie – și foarte deșteaptă ideea, plandemie, deci este un plan care se urzește de mult timp și asistăm la resetarea pe care o numesc ei Noua Ordine Mondială. Deci nu e vorba aici [doar] de vaccin de nu-știu-ce, este ceva mult mai mult. Se pun bazele unei noi ordini mondiale, unei noi orânduiri. Cum o fi ea și cum o s-arate nu înțelegem, dar se dărâmă cei patru piloni: religia, familia, patria, neamul. Ăștia sunt cei patru piloni pe care-i are un om tradițional. Lumea nouă distruge religia, familia, patria și neamul. Asta înseamnă lumea nouă. Asta ni se pregătește și nouă. Și una din armele foarte eficiente pe care le vedeți este această panică și această teroare la care suntem supuși. Și iată câte luni au trecut și tot am sperat că lucrurile se vor așeza la normal. Hai, uite, o stare de urgență, valul întâi,  valul 14, valul 15… De unde se vede foarte clar că intenția lor nicidecum nu este ocrotirea sănătății noastre și salvarea, și grija de sănătate, să nu murim, să nu ne îmbolnăvim. Aș! Au cu totul alte griji și cu totul alte planuri.

Iar noi, dacă nu ne putem lupta cu aceștia, că nu ne putem lupta, ăsta este mersul, ce putem noi face, iubiți credincioși? Putem să nu-i credem! Să spunem: Minți! Astea sunt minciuni! Asta poți să faci: să nu-i crezi și să nu te duci cu turma. Petru că din nenorocire, din ce în ce mai mulți oameni… Așa a fost și pe vremea comunismului. (…) Acuma noi suntem într-o tranziție. Deci, în perioada aia, majoritatea va trece de partea lor. Și asta pentru noi va fi foarte greu de suportat. Și majoritatea înseamnă și-n Biserică. Nu numai ceilalți, ci și dintre ai noștri. Ați văzut referendumul. Un semnal. Deci o să ne trezim noi, care eram 80% ortodocși și confortabili, că suntem minoritari, [ca] o sectă.

Trebuie să ne întărim. Să nu ne pierdem curajul și să nu ne pierdem nădejdea, că în toiul prigoanei Biserica se întărește. Pe vremea Sfântului Dimitrie cum credeți voi că erau creștinii? Cum le mergea? Uite cum le mergea. Și cu toate astea, erau și în minoritate numerică, și ilegali și prin catacombe. Aveau o situație foarte grea și cu toate astea Biserica s-a întărit. Asta înseamnă atunci.

Iubiți credincioși, după Sfântul Dimitrie, Biserica a câștigat mereu teren și s-a înmulțit și demografic. Deci din ce în ce mai mulți au fost creștini. Nu asta spun eu acuma, că Biserica va câștiga teren și se va întări în sensul ăsta. Nu! Nici vorbă! Dimpotrivă, ea se va concentra. Nu suntem în expansiune, batem în retragere, ăsta este mersul. Deci tăria noastră nu se va manifesta la modul văzut, și se va face un stat creștin și teocratic, și un conducător creștin… Astea sunt vise! Tot de la papa vin. Milenarism din ăsta. Nu! Viitorul nu ăsta este. Zice: Nu te teme, turmă mică! Deci noi nu câștigăm în statutul social și demografic și politic. Nu visați la asemenea biruință în lumea asta. Nu vom fi decât din ce în ce mai prigoniți și mai amărâți la aspectul exterior. Te întărești pe dinăuntru. Și răsplata suferințelor noastre va fi: „plata voastră multă este în ceruri cum se spune la Fericiri. Pe asta să ne bizuim și să fim atenți și să urmărim pașii cum se fac și să ne opunem cu totul lăuntric.

Unii dintre dumneavoastră ies în piață și protestează. E un mod. Alții nu ieșim. Dar pe dinăuntru să fim la fel. NU minciunii! Un NU hotărât antihristului! Oricine ar fi acela. Să nu ni se predea o altă Evanghelie. Papa propovăduiește o altă Evanghelie. Zice: Și înger dacă ar fi, anatema!

Ăsta este mesajul Sfântului Dimitrie, al unui mucenic. Nu trebuie să fim noi chiar ca Sfântul Dimitrie de tari, dar trebuie să păstrăm credința noastră pentru că vin uitați ce vremuri! Nu vin cu prigoane, nu ne saltă cu duba, nu ne duce la Canal, nu ne duce la stuf, nu de-astea. Sunt alte metode , psihice, propagandă, televiziune, manipulare. Cu acestea ne confruntăm și au mare efect. Uitați-vă în jurul dumneavoastră cum arată lumea, cum arată prietenii, cu cine vorbiți în casă. Auzi că vorbesc niște nebunii. Să fim întăriți, că mai rele vom vedea, dar să nu ne pierdem curajul și nădejdea, așa cum au făcut-o mucenicii. AMIN!” (26 0ctombrie 2020)

 

 

Tag-uri Nume: