Publicat: 16 Iulie, 2019 - 13:38
Share

Deputaţii din Parlamentul European vor decide marţi dacă Ursula von der Leyen va prelua funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, conform site-ului agenţiei Dpa.

Ursula von der Leyen a declarat că ar putea accepta încă o amânare a ieşirii Marii Britanii din Blocul comunitar dacă va fi numită la şefia Executivului UE, conform site-ului EUObserver.com

"Sunt pregătită pentru încă o amânare a datei limită privind Brexit, în cazul în care va fi nevoie pentru un motiv suficient de bun", a declarat von der Leyen.

Ursula von der Leyen a mai vorbit marţi, în Parlamentul European, despre stabilirea unor obiective mai ambiţioase în privinţa acţiunii climatice din partea Comisiei Europene.

'Provocarea noastră cea mai urgentă este să păstrăm planeta sănătoasă. (...) Vrem multilateralism. Vrem comerţ corect. Apărăm ordinea bazată de reguli. Pentru că ştim că este mai bine pentru noi toţi', a declarat Ursula von der Leyen în faţa eurodeputaţilor, înaintea votului pe care aceştia îl vor da în cursul serii.
 

Tag-uri Nume: