7 iulie 2022

Parteneriatul public – privat pentru sprijinirea procesului educaţional – o tradiţie

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Compania ELIT continuă sprijinirea Facultăţii de Ştiinţe Economice din Alba Iulia prin oferirea unui număr de 10 calculatoare ce urmează a fi folosite de către studenţii economişti când se vor întoarce la şcoală

Calculatoarele vor fi instalate în Laboratorul de contabilitate pentru ca toţi studenţii economişti să aibă acces la ele după întoarcerea fizică la şcoală.

Implicarea companiei ELIT în sprijinirea procesului educaţional a devenit deja tradiţie. În octombrie 2020, în contextul desfăşurării învăţământului online, conducerea Companiei ELIT a semnat un contract de sponsorizare cu Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia prin care oferea 160 de tablete menite să faciliteze accesul viitorilor studenţi la cele mai noi metode de învăţare online.

„Se dovedeşte, din nou, faptul că, indiferent de context, de distanţare socială sau nu, Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul UAB menţine contactul permanent cu mediul de afaceri albaiulian şi nu numai, pentru a le putea asigura studenţilor nu doar o formare teoretică, ci şi una practică ancorată în realitatea economică actuală, precum şi o tranziţie lină de la şcoală la viaţa activă. Parteneriatul cu mediul de afaceri vine să completeze plus valoarea adusă studenţilor noştri şi să susţină învăţământul economic albaiulian, indiferent dacă acesta se desfăşoară în mediul online sau fizic. Am construit parteneriate solide cu mediul de afaceri şi acest lucru se vede. Vom face toate eforturile necesare pentru a menţine legătura permanentă cu partenerii noştri, având mereu ca principal obiectiv îmbunătăţirea mediului educaţional pentru studenţii noştri!”, a declarat Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Conf.univ.dr. Topor Dan.

Compania ELIT este partener constant al Facultăţii de Ştiinţe Economice, contribuind la dezvoltarea educaţiei universitare în domeniul economic şi prin sponsorizarea diferitelor evenimente şi manifestări ştiinţifice adresate cadrelor didactice, cercetătorilor sau studenţilor Facultăţii. O altă direcţie de susţinere a mediului universitar economic o reprezintă facilitarea inserţiei tinerilor pe piaţa muncii prin oferirea permanentă de locuri pentru desfăşurarea stagiilor de practică, iar ulterior locuri de muncă.

„Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a fost, este şi va rămâne pentru noi un partener important la nivelul comunităţii albaiuliene. Facultatea de Ştiinţe Economice din Alba Iulia este principalul nostru partener atunci când vine vorba de recrutare de forţă de muncă înalt calificată, motiv pentru care considerăm că implicarea noastră în formarea viitorilor economişti este imperios necesară! Considerăm că plus valoarea într-o comunitate nu poate fi obţinută fără implicarea noastră, a mediului de afaceri! Noi avem nevoie de oameni bine pregătiţi, motiv pentru care încercăm să fim permanent alături de mediul universitar şi să sprijinim procesul educaţional de calitate! Studenţii de azi sunt angajaţii de mâine, iar noi dorim să contribuim la formarea acestora!” a declarat Voicu Vuşcan, Administrator ELIT

Pentru mai multe informaţii cu privire la specializările din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, vă rugăm să accesaţi următorul link: https://www.uab.ro/facultate/2-facultatea-de-stiinte-economice/programe-de-studiu/ sau să accesaţi pagina de Facebook a Facultăţii: https://www.facebook.com/economiceuab/

Despre ELIT

În cadrul celor 4 fabrici proprii din Bucureşti, Alba Iulia, Cugir şi Arad, Elit produce toate gamele de mezeluri: Salamuri, Cârnaţi, Specialităţi, Crenvurşti, Parizer, Afumături, Prospături, Crud-Uscate, Mici, activând pe toate canalele de vânzare, dar preponderent în comerţul tradiţional, unde deţine un portofoliu impresionant de clienţi.

„Echipa Elit, formată din 1.800 de colegi, a dezvoltat de-a lungul timpului o sortimentaţie de peste 300 de produse delicioase, atent selectate. Odată cu integrarea Elit în familia Smithfield, Elit a început să promoveze în retailul tradiţional produsele Smithfield România (sub gama Comtim) şi Smithfield Polonia (gamele Morliny, Yano, Krakus şi Berlinki). Începând cu anul 2020 în portofoliul Elit se află şi gama Salade ce cuprinde în sortimentaţie cele mai îndrăgite salate: Salata de Boeuf, Salata de Vinete, Salată a la Russe, Hummus, Fasole bătută, Hummus cu ardei copţi.

Decan FSE,
Conf.univ.dr. Topor Dan
dan.topor@uab.ro

Comunicat de presă – Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia – Facultatea de Ştiinţe Economice