26 mai 2022

Partida de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Georgiei

Distribuie pe rețelele tale sociale:

170 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ploieşti vor asigura măsurile de ordine publică la partida de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Georgiei, disputată pe stadionul „Ilie Oană” Ploieşti, în data de miercuri, 2 iunie a.c. începând cu ora 21:45.

25% din capacitatea stadionului este oferită spectatorilor, iar locurile ce pot fi ocupate sunt STRICT delimitate.

Accesul în stadion este permis începând cu ora 18:45, sens în care recomandăm publicului spectator să ajungă cât mai înainte de ora începerii meciului pentru a facilita accesul, evitarea aglomeraţiei şi prevenirea busculadelor.

De asemenea, organizatorul împreună cu forţele de ordine şi autorităţile abilitate vor verifica respectarea măsurilor de protecţie sanitară de către toţi participanţii la acest eveniment.

Atragem atenţia, în contextul actual, asupra respectării locului prevăzut pe bilet şi a purtării măştii de protecţie pe întreaga perioadă de desfăşurare a evenimentului.

Pe această cale dorim să vă urăm vizionare plăcută şi vă invităm să apelaţi la forţele de ordine pentru prevenirea oricăror incidente.

Pentru buna desfăşurare a competiţiei sportive, vor participa şi efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Prahova, Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi Direcţiei de Poliţie Locală.