5 octombrie 2022

Partidul Ecologist Român: Romsilva a obţinut în anul 2021 rezultate financiare bune cu personalul actual, adică toţi aceşti oameni pe care acum îi concediază

Distribuie pe rețelele tale sociale:

415 salariaţi ai Romsilva au primit deciziile de concediere, dintre care majoritatea sunt muncitori şi personal silvic. Motivul nu se cunoaşte!

Romsilva a obţinut în anul 2021 rezultate financiare bune cu personalul actual, adică toţi aceşti oameni pe care acum îi concediază, înregistrând un profit mai mare decât cel estimat, iar indicatorii tehnico- economici au fost realizaţi în totalitate. Deci, care sunt motivele concedierilor, domnule ministru Barna, domnule director Romsilva? De-a lungul anilor presa a publicat multe cazuri din care rezulta că unii angajaţi fraternizau cu tăietorii ilegali de lemne, fiind persoane de bază în încrengăturile mafiei lemnului. PER vă cere o declaraţie publică pentru clarificarea acestei teme. Au legătură concedierile cu mafia pădurilor?

Partidul Ecologist Român a propus proiectul asigurării silvice şi utilizarea dronelor pentru a monitoriza defrişările ilegale, în vederea diminuării acestora şi pentru a spori gradul de siguranţă al angajaţilor Romsilva.

Este nevoie să se schimbe ceva în modul de administrare al Romsilva! Dar cu o strategie bine pusă la punct, cu respectarea atribuţiilor şi a drepturilor angajaţilor!

Nu poţi concedia oameni în mijlocul iernii, mai ales în condiţiile crizelor deja cunoscute şi fără a oferi motivele!

Dănuţ Pop
Preşedinte PER