Publicat: 6 Noiembrie, 2016 - 16:34
Share

Traian Băsescu deschide lista PMP Bucureşti pentru Senat, iar la Camera Deputaţilor, lista este deschisă de cei doi preşedinţi executivi: Valeriu Steriu şi Eugen Tomac.

Fostul preşedinte Traian Băsescu ocupă primul loc la Senat, fiind urmat de Radu Cristescu, vicepreşedintele PMP. La Senat vor mai candida Liviu Goncea şi Ştefan Vlaston, însă locurile nu sunt considerate eligibile.

La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de Valeriu Steriu şi Eugen Tomac. Iar odată cu lansarea candidaturilor celor din PMP, nu au lipst nici atacurile.

”Sunt aici în fața dumneavoastră pentru că îmi iubesc țara, cred în PMP și președintele Traian Băsescu. Mulți vin și îl prezintă pe «tehnocratul» Dacian Cioloș drept soluția pentru România. Cioloș nu este străin de viața politică românească, a fost ministrul al Agricultuii în Guvernul Tăriceanu, șeful comisiei prezidențiale pentru politici agricole, la Palatul Cotroceni, alături de președinteleTraian Băsescu, a fost propus comisar european pe Agricultură. Domnul Dacian Cioloș poate fi un ministru bun într-un guvern condus de Traian Băsescu, dar nu o soluție pentru guvernul României”, a declarat Eugen Tomac. 

Pe lista PMP București pentru Camera Deputaților se mai regăsesc Ştefan Florescu, fost candidat independent la Primăria Sector 6, şi Vasile Ștefănescu, preşedinte COTAR și vicepreşedinte PMP.