15 august 2022

Partidul REPER este de azi înfiinţat oficial

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Partidul REPER este de azi înfiinţat oficial după primirea hotărârii definitive, la doar două luni de la depunerea actelor la Tribunalul Bucureşti.

Cei cinci fondatori ai organizaţiei – Ramona Strugariu, Dragoş Pîslaru, Dacian Cioloş, Dragoş Tudorache şi Alin Mituţa mulţumesc pentru încredere tuturor celor care s-au alăturat deja REPER pe site-ul partidului – www.partidulreper.ro – şi anunţă începerea dezbaterilor pe documentele de funcţionare ale partidului, precum statutul, într-un proces transparent şi deschis.

Mulţumiri avocatului Tiberiu Petrescu, pentru profesionalismul şi dedicarea cu care a contribuit la realizarea acestui proiect, precum şi tuturor celor care au susţinut, cu munca lor, demersurile necesare pentru ca Partidul REPER să devină realitate.

„Este o zi importantă pentru noi şi sperăm să fie una importantă pentru democraţia şi pluralismul politic din România. REPER este de azi oficial un partid politic care va milita pentru o Românie prosperă, europeană şi dreaptă pentru toţi cetăţenii ei. Un partid liberal, deschis, pro-european, un partid care va veni cu soluţii şi pentru cei expuşi sărăciei care nu pot face faţă creşterii preţurilor la alimente, la energie, la combustibil, la transport, dar şi cu un plan pentru antreprenori, pentru cei care creează sau dezvoltă o afacere în România. Un partid pentru care egalitatea de gen şi de şanse este o regulă. Un partid pentru care statul de drept nu este negociabil. Un partid care înţelege şi sprijină copiii şi tinerii, dar care gândeşte şi programe pentru ca seniorii să aibă o viaţă activă şi demnă.Un partid care se concentrează pe soluţii concrete pentru educaţie, sănătate şi mediu, pe o administraţie mai eficientă şi responsabilă. Un partid pentru cei de acasă, dar şi pentru românii care au fost nevoiţi să plece în afara ţării. Un partid cu soluţii pe termen lung pentru agricultorii români”, declară cei doi copreşedinţi REPER, europarlamentarii Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru.

Sursa foto Ramona Strugariu