Publicat: 13 Aprilie, 2012 - 12:30
Share

Partidul Verde a transmis un comunicat de presă în care declară următoarele: "Criza prin care trece PDL este una profundă şi ireversibilă. Disperarea democrat-liberalilor se poate observa şi din tactica electorală adoptată de conducerea PDL Bucureşti: culoarea propusă de Elena Udrea pentru a împacheta promisiunile pdl-iste din campania electorală din capitală este culoarea verde.

Partidul Verde, membru al Verzilor Europeni (European Green Party), consideră că acest gest făţarnic denotă josnicia conducerii PDL. Folosirea culorii verzi are drept scop să inducă alegătorii bucureşteni în eroare. Respingem categoric orice asociere cu partidul Preşedintelui României care susţine interesele Chevron şi RMGC. Mesajul nostru către Elena Udrea este următorul: nici măcar culoarea verde nu vă ajută să mai convingeţi pe cineva!

Partidul Verde ştia încă de la înfiinţarea sa din 2006 că verdele “este o culoare care semnifică tinereţe, forţă, este o culoare luminoasă care arată deschiderea pe care noi o avem pentru bucureşteni, este o culoare caldă, prietenoasă” şi nu era nevoie ca Elena Udrea să ne-o repete.  Partidul Verde nu are nevoie de campanie pentru culoarea verde nici din partea Elenei Udrea, nici a lui Silviu Prigoană, nici a lui Emil Boc, nici a altui membru PDL.

Partidul Verde condamnă gestul PDL-ului prin care acest partid continuă practicile sale cameleonice: noi nu uităm că PD a virat fără mustrare de conştiinţă ideologică de la socialişti la populari. Acest partid nu are coloană vertebrală doctrinară, iar Verzii din România refuză să se asocieze atât cu PDL-ul portocaliu, cât şi cu PSD-ul roşu al foştilor comunişti".