22 septembrie 2021

Pașapoartele de sănătate au fost create pentru a „rupe rezistența” oamenilor

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Un editorialist al ziarului Los Angeles Times, Harry Litman, recunoaște că pașapoartele de vaccinare „vor ajuta administrația Biden să „rupă rezistența” oamenilor, obligându-i să respecte recomandările guvernelor”.

Litman, care apare în fotografia de copertă, a fost procuror general și asistent al procurorui general, numit de Bill Clinton. Acum este un cronicar specializat în știri și informații juridice.

Printre altele, scrie Litman, pașapoartele pentru vaccinuri „vor identifica contingentul încă mare de persoane care refuză vaccinurile, care vor fi împiedicați să facă multe lucruri pe care „colegii lor vaccinați” le vor putea face. Acest lucru ar trebui să contribuie la ruperea rezistenței populației, adaugă el.

Administrația Biden a lucrat cu companii de tehnologie pentru a crea un pașaport de vaccin care va juca un rol în mai multe aspecte ale vieții”, nu doar pentru cei care refuză să se vaccineze.

Pașaportul pentru vaccin va fi integrat cu o carte de identificare digitală legată de tehnologia de recunoaștere facială, deschizând calea pentru introducerea unui sistem de… „credit social”. Informațiile sunt clare, gândurile ascunse ale elitei deja nu mai sunt în sfera conspirațiilor.

Potrivit estimărilor, unul din patru americani refuză să fie vaccinat, iar că sa pună capăt rezistenței, Casa Albă va încerca să facă viața mizerabilă pentru recalcitranți, lăsând milioane de americani într-o stare de închisoare permanentă de facto.

Este un regim de apartheid fără echivoc. Cei blânzi își vor purta pașapoartele și rebelii vor fi ostracizați.

În același timp, guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, și-a prezentat deja „Excelsior Pass”-ul, pentru a cere cetățenilor „să-și demonstreze statutul de vaccinare sau o istorie recentă a unui test Covid-19 negativ, pentru a putea avea acces la evenimente și la magazine” în zona New York-ului.

Redactor Ciprian Pop