Publicat: 20 Aprilie, 2012 - 19:30
Share

 Organizatorii concertului Pasărea Colibri din Hard Rock Cafe pun de Vineri în vânzare un număr limitat de bilete fără loc, după ce toate celelalte categorii de bilete s-au epuizat.

Răspunzând cererii publicului, organizatorii au decis să suplimenteze oferta cu o nouă categorie de bilete: începând de astăzi se pune în vânzare un număr limitat de bilete fără loc, la preţul de 50 lei.
Pasărea Colibri este o apariţie rară şi extrem de apreciată în peisajul muzical românesc. Trupa impresionează prin show-urile pline de patos, vivacitate si culoare. Fiecare concert însemană o trecere prin 19 ani de carieră, presăraţi cu şlagăre precum: "Vinovaţii fără vină", "Miruna", "Mielu", "Eşarfă în dar" sau "Andrii Popa".
Pasărea Colibri va urca pe scena din Hard Rock Cafe în componenţa: Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici, Teo Boar.

Biletele fără loc, la preţul de 50 de lei, sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe Biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro.

Autor: Călin Angheluţă