Publicat: 3 Iulie, 2012 - 18:40

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România organizează, Joi, 5 Iulie 2012, evenimentul de lansare a Incubatorului de afaceri StartUp România, cel mai inovator proiect implementat cu scopul de a încuraja dezvoltarea antreprenoriatului în rândul tinerilor.

StartUp România este un nou model de incubator care îşi propune să sprijine şi să dezvolte start-up-urile româneşti folosind atât modelul clasic al incubatoarelor de afaceri, cât şi un sistem de preincubare specific acceleratoarelor de afaceri.

 Programul StartUp România se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani care au o idee de afaceri, precum şi instituţiilor, organizaţiilor şi oamenilor de afaceri cu experienţă dispuşi să sprijine şi să investească timp şi capital într-un nou concept de business. Sloganul sub care stă întregul concept StartUp România este „Inovaţie în business”.

Evenimentul va avea loc joi, 5 Iulie 2012, începând cu ora 14:30, la sediul incubatorului StartUp România din Strada Ioan Nanu-Muscel nr. 4, Sector 5, Bucureşti.