17 iunie 2021

Patru bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri au fost reţinuţi

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 43 de ani, din judeţul Timiş, bănuiţi de trafic de droguri de risc, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj.

video: https://www.youtube.com/watch?v=-1Evujs-8pE

La data de 9 iunie a.c., poliţişti din cadrul S.C.C.O. Gorj şi B.C.C.O. Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj, au prins în flagrant delict, în municipiul Timişoara, trei tineri, în momentul în care ar fi efectuat operaţiuni cu droguri de risc.

Acţiunea a fost desfăşurată în cadrul unui dosar penal, privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic internaţional de droguri şi trafic de droguri.

Astfel, au fost ridicate 1.505 grame de cannabis, 7,60 grame de cocaină şi două pistoale tip air-soft, cu încărcător.

Totodată, în aceeaşi zi, au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare, în municipiul Târgu Jiu, oraşul Rovinari şi municipiul Timişoara, în urma cărora au fost ridicate 1.223 grame de cannabis, două cântare electronice de precizie, 16 comprimate ce conţin substanţă activă încadrată în categoria drogurilor de mare risc de 150 mg, cinci telefoane mobile, 21.900 de lei şi 500 de euro.

La data de 10 mai a.c., bărbaţii au fost reţinuţi şi introduşi în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, iar, ulterior, au fost prezentaţi Tribunalului Gorj, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj şi jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi judeţene din Gorj şi Timiş.