Publicat: 12 Februarie, 2018 - 20:43

Luni, 12.02.2018, ora 16:00, au fost depuse în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) următoarele oferte pentru procedura de achiziţie publică a contractului "Proiectare şi execuţie varianta de ocolire Bacău":

Asocierea IC ICTAS INSAAT SANAYI VE TICARET A.S - SC TANCRAD SRL
Asocierea SC PHOENIX TRANSBAC SRL - SC TELOR ÎNVEST SRL - IMPRESA DI COSTRUZIONI ING. E MANTOVANI SPA - SC DRUMURI SI PODURI GHEORGHENI SRL - SC SEARCH CORPORATION SRL
Asocierea SC SPEDITION UMB SRL - SC TEHNOSTRADE SRL
Asocierea SC TEHNIC ASIST SRL - INGSTROYENGINEERING EOOD  - SC HOMSTRADE SRL - PATSTROY 92 AD - SC PROIECT CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA SRL

Obiectul contractului este proiectarea şi execuţia lucrărilor de construire a 30,8 km de drum nou la standarde europene, din care 16,269 km la profil de autostradă.

Valoarea estimată a contractului este de 773,650,651 RON fără TVA, iar durata acestuia este de minim 96 de luni şi include: 6 luni perioada de proiectare, 30 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi minim 60 de luni perioada de garanţie (ce poate creşte la 84 de luni, în funcţie de perioada de garanţie ofertantă în cadrul factorilor de evaluare). 

Centura Bacău reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte pentru zona Moldovei. Prin lansarea acestui obiectiv s-a depăşit valoarea de peste 4 miliarde de euro a proiectelor lansate în SEAP de CNAIR SA în 2017.
 

Tag-uri Nume: