Publicat: 18 Decembrie, 2018 - 10:12
Share

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale București, saluta reusita de exceptie a echipei medicale de la Spitalul Clinic Sf. Maria, care a efectuat al patrulea transplant de plămâni din acest an. Pacientul este o femeie de 51 de ani, din Iași și se afla pe lista de așteptare pentru operație. 

Primarul General, Gabriela Firea: "Ma bucur enorm sa vad ca investitiile in spitalele aflate in administrarea Primariei Capitalei faciliteaza realizarea unor premiere medicale, salveaza vieti si dau posibilitatea romanilor sa beneficieze de ultimele descoperiri in domeniu, chiar acasa, in Bucuresti, in Romania. Anul acesta am investit sume record in sistemul de sanatate precum si in reteaua de medicina scolara, investitii care se vor realiza si anul viitor, asa incat toate spitalele aflate in administrarea Primariei Municipiului Bucuresti sa ofere atat personalului medical cat si pacientilor, cele mai bune conditii de munca si tratament".

De asemenea, Primarul General, Gabriela Firea, a mai reamintit ca, in cadrul masurilor luate de actuala administratie in domeniul sanatatii se numara si achizitionarea de locuinte de serviciu pentru personalul medical, (primele 177 fiind deja atribuite) precum si proiectul "Doctori pentru Bucuresti" prin care se acorda burse medicilor care doresc sa se perfectioneze in clinici de referinta din Europa, SUA si Israel. 
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Geo: