Publicat: 19 Septembrie, 2012 - 19:27


Cvartetul care a cucerit întreaga lume cu un stil opera pop unic soseşte, în sfârşit, la Bucureşti. Mai sunt patru zile până când grupul format din tenorul american David Miller, cântărețul francez de muzică pop Sebastien Izanbard, baritonul spaniol Carlos Marin şi tenorul Urs Buhler din Elveţia vor urca pe scena din Piaţa Constituției.
 
Spectacolul Il Divo presupune o adevărată călătorie muzicală, printre piese celebre din repertoriul internaţional (cântate iniţial de artişti precum Frank Sinatra, Cher, Sarah Brightman, Celine Dion sau Toni Braxton), teme din musicaluri de mare succes (precum Moulin Rouge, West Side Story sau Evita), dar şi compoziţii proprii de pe cel mai recent album, intitulat Wicked Game şi lansat anul trecut.

Deşi cvartetul multinaţional va urca pe o scena montată pentru concertul din ziua precedentă, provocările de ordin logistic nu sunt cu nimic mai prejos, anunţă organizatorii evenimentului. Astfel, scena va fi complet reamenajată, conform cerinţelor impuse de grandiosul spectacol Il Divo. Alături de cei patru cântăreţi, scena va găzdui o întreagă orchestră, formată din 30 de instrumentişti.

Tot de reamenajare se va bucura şi spaţiul din backstage, în care cei patru artişti, alături de interpreţii care îi acompaniază, se vor odihni și pregăti pentru spectacol. Fiecare din cei patru componenți ai grupului va avea camera sa, la fel ca dirijorul orchestrei şi directorul muzical al concertului.
Mai departe, aşa cum era şi de aşteptat, cei patru cântăreţi proveniţi din patru ţări au gusturi culinare diferite. Ca urmare, cei de la Il Divo călătoresc în turneu numai însoţiţi de un bucătar care este gata la orice oră din zi şi din noapte să le satisfacă poftele. Organizatorii concertului de la Bucureşti vor face "cumpărăturile" necesare, pentru ca maestrului bucătar să nu-i lipsească niciun ingredient.
Concertul Il Divo de la București are loc în Piaţa Constituţiei, pe data de 23 Septembrie, cu începere de la orele 20.00. Evenimentul se bucură de sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi al Consiliului Local al Municipiului Bucureşti, prin ArCuB şi CPPESCTB şi este organizat de East European Events şi Marcel Avram, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Ultimele bilete la concertul Il Divo se găsesc la vânzare prin Reţeaua Eventim: magazinele GERMANOS, ORANGE, VODAFONE, DOMO, Librăriile HUMANITAS, CĂRTUREŞTI şi pe eventim.ro.
 
Autor: Călin Angheluţă