Publicat: 20 Iulie, 2018 - 11:58
Cea de-a 5-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, 21-22 iulie 2018

Trofeul Sinaia Forever 2018, cea de a 5-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, va avea loc weekend-ul acesta, 21-22 iulie 2018 la Sinaia. Un total de 88 de piloți s-au înscris la ediția a 10-a a Trofeului Sinaia, singura etapă cu traseu integral urban.

                Paul Andronic, Campionul Național Absolut la Viteză în Coastă al anului 2017 se pregătește să ia startul în concursul din “Perla Carpaților”, concurs la care s-a impus ultima dată în 2015 și 2016. Paul este pilot al echipei Autotehnica și concurează cu un Mitsubishi Evolution 5 iar în ediția precedentă acesta a reușit să obțină locul 4 în clasamentul open dar și la grupa H cumulată cu clasa 4. Dacă anul trecut ploaia a început în timp ce a doua manșă de concurs era în desfășurare, weekend-ul acesta se anunță fiind ploios încă de la început.

Competiţia va debuta sâmbătă dimineaţă, 21 iulie, cu manşele de recunoaştere şi antrenamentele cronometrate, duminică urmând concursul propriu-zis. Ediţia din acest an este una specială, împlinind 10 ani de la inaugurare chiar în anul centenarului.

Paul dorește să le mulțumească și pe această cale sponsorilor lui care îi înțeleg pasiunea și îi susțin performanța: Repsol prin Valtec România, Pirelli prin Pirelli Tyres România, MoTeC prin MoTeC România și Rosssport UK. Partenerul media al echipei Autotehnica este Agenția de presă AMOS NEWS.

(Șerban Teodor)

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: