Publicat: 2 Iulie, 2018 - 09:01
Campionatul Național de Viteză în Coastă 2018 a revenit în prim plan la Reșița prin etapa a 4-a, Memorialul Werner Hirschvogel ediția 2

Paul Andronic a reușit sa obțină primul loc la grupa H cumulată cu clasa 4 și locul 5 în clasamentul OPEN, fiind primul turism dintre cei clasați. Traseul pe care a concurat Paul cu mașina lui de concurs, un Mitsubishi Evolution 5 preparat de echipa Autotehnica, a fost descoperit de unul dintre piloții de legendă ai Reșiței și ai României, Werner Hirschvogel.

“Organizarea se dorește a fi un nou etalon pentru CNVC și un nou pas către ceea ce ar trebui să fie acest campionat. Sunt convins că de acum inainte toți ceilalți organizatori vor încerca să vină cu inițiative noi. Ar fi ideal ca pe primul plan în astfel de organizări să nu fie profitul financiar, cel puțin până în momentul în care campionatul va avea o popularitate care să îi permită să atragă sponsori și să genereze profit. A fost copleșitor să vezi atâția oameni pe traseu și cred că acesta este motivul care ne motivează pe noi toți, piloții, să facem eforturi pentru a ajunge atât de departe de casă, an de an. Deși pentru echipa noastră weekendul nu a început sub cele mai bune ospicii, rupând axul turbinei încă de la a doua urcare de sâmbătă și fiind nevoiți să o înlocuim cu una similară, dar nu identică, ne-am confruntat cu probleme de reglaj al configurației, nereușind să ajungem în parametrii optimi până la concurs. Cu toate astea, am reușit să compensăm problemele tehnice printr-o ținută de drum exemplară și un pilotaj la limită. Vrem să îi felicităm pe cei care s-au ocupat de organizarea acestui eveniment, în frunte cu Bogdan Cuzma, care a reușit să strângă lângă el o echipă demnă de tot respectul, și care prin eforturi susținute, a realizat un eveniment cu totul și cu totul deosebit. S-au făcut pași importanți atât în relația cu piloții cât și in relația cu spectatorii, atât în online cât și în offline, felicitări speciale pentru Alex Mirea, Alex Lascu, cât și echipei M1Sport pentru eforturile mediatice.” - a declarat Paul Andronic pentru AMOS News.

Următoarea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă se va desfășura la Sinaia în weekendul 21-22 Iulie.

Paul dorește să le mulțumească pe această cale sponsorilor lui: Repsol prin Valtec România, Pirelli prin Pirelli Tyres România, MoTeC prin MoTeC România și Rosssport UK precum și partenerului media al echipei Autotehnica, agenția de presă Amos News.

(Teodor Șerban)

Localizare: 

Geolocation is 45.3049703, 21.88210330000004

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: