21 mai 2022

Paul Stănescu: Abandonaţi orice speranţă, Cîţu este în vacanţă!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Românii nu trebuie să aştepte nimic de la Guvern în următoarele luni. Până pe 25 septembrie Cîţu e plecat în campanie. Se ocupă doar de problemele liberalilor cu carnet de partid. Alegerile zgomotoase din PNL au devenit prioritare, nu guvernarea. Se vede deja mare şef la PNL şi l-a şi zburat pe anonimul ministru de Finanţe pedelist pentru că n-a umblat la pungă să mituiască primarii liberali.

Dacă mai are vreo urmă de bun simţ, premierul Cîţu ar trebui să-şi ia concediu până la Congresul PNL. Să-şi delege atribuţiile şi să nu implice tot guvernul în lupta lui politică. Foloseşte resursele guvernamentale pentru plimbări pe la congresele filialelor judeţene ale PNL. Să-şi facă campanie pe banii lui, nu pe banii românilor!

În toiul luptei pentru putere din interiorul PNL şi a scandalurilor repetate, Cîţu se laudă că face, dar doar se preface. Cele mai recente „reuşite” ale lui Cîţu sunt, într-adevăr, fantastice.

1. Ne-a făcut de râs în toată Europa cu Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. De bine ce a fost scris, Comisia Europeană nu a considerat că trebuie adoptat acum. Abia la toamnă.

2. A abandonat campania de vaccinare pentru campania internă din PNL. Nu a atins niciun obiectiv stabilit. România este codaşă la vaccinare, românii vor avea de suferit din toamnă.

3. A amanetat viitorul românilor. Recent, a împrumutat încă 3 mld. de euro. România a depăşit un prag al datoriei publice de 50% din PIB şi merge accelerat spre 55%, efectul previzibil fiind îngheţarea tuturor cheltuielilor sociale. Pe ce se duc, însă, toţi aceşti bani?

4. S-a lăudat că avem 7% creştere economică. Dar în buzunarele cui se simte această creştere economică? Dacă economia duduie din nou, de ce nu măreşte pensiile şi alocaţiile?

5. Starea de alertă a fost prelungită, din nou. De ce? Nu s-a lăudat Iohannis că a oprit pandemia?

Guvernarea lui Cîţu vibrează într-adevăr de prostie, incompetenţă şi aroganţă liberală.

Paul Stănescu,
Secretarul general al PSD