Publicat: 25 Iunie, 2013 - 14:44
Share
Pentru că a reacţionat "extrem de târziu" în cazul accidentului din Muntenegru

Președintele PDL, Vasile Blaga, a cerut, marți, demisia "imediată" a ministrului Titus Corlăţean, pentru ”incompetență” și lipsa procedurilor la nivelul MAE în cazul accidentului din Muntenegru.

”Aș dori, ca în numele PDL, să transmitem sincere condoleanțe familiilor care au avut victime în tragedia din Muntengru. Suntem alături de fiecare familie care şi-a pierdut pe cineva grav şi alături de cei care s-au accidentat, unii dintre ei fiind într-o situaţie gravă. Pe de altă parte, nu putem să nu remarcăm noile dovezi de incompetenţă ale autorităţilor române şi faptul că au reacţionat extrem de târziu în această situaţie", a spus Blaga la sfârșitul ședinței de partid.

Liderul PDL a amintit și de tragedia din Algeria, ocazie cu care MAE, condus de Corlățean, s-a comportat ”dând dovadă de cinism și incompetență crasă”.

"În această situaţie, la două ore după ce ministrul Corlăţean trimitea comunicate referitoare la excelentele lui calităţi de fotbalist, aflăm că premierul a fost informat după cinci ore, nu de dânsul, ci de Raed Arafat. Asta spun comunicatele oficiale", a completat Blaga.

"Cerem în această cauză demisia imediată, pentru incompetenţă şi lipsă de procedură la nivelul MAE, a domnului ministru de Externe Titus Colăţean", a conchis Vasile Blaga.