Publicat: 24 Mai, 2012 - 15:03
Share

PDL cere demisia premierului Victor Ponta pe motiv că l-a numit pe Constantin Grăjdan în funcţia de director al Inspectoratului de Stat pentru Construcţii (ISC).
 
"Ieri (miercuri n.r.), Inspectoratul de Stat în Construcţii a anunţat în instanţă că nu are nicio pretenţie în dosarul în care Adrian Năstase este judecat pentru fapte de corupţie. Cu asemenea manevră, Guvernul Ponta încearcă să se substituie justiţiei. Suntem foarte îngrijoraţi de modul în care Guvernul Ponta intervine în actul de justiţie. Cerem demisia imediată a lui Constantin Grăjdan din funcţia de director al Inspectoratului de Stat în Construcţii şi demisia lui Victor Ponta, cel care l-a numit în această funcţie", a declarat democrat liberalul Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă.

Blaga a mai criticat şi numirea lui Daniel Constantin la Ministerul Agriculturii.
 
"Ca ministru al Agriculturii ar trebui să lupte în instanţă pentru a recupera un prejudiciu de 60 de milioane către stat de la şeful de partid. Guvernul Ponta numeşte miniştri şi pune la treabă ministere pentru a-şi feri protejaţii", a mai spus Vasile Blaga.