Publicat: 21 August, 2014 - 15:45
Share

Președintele PDL Constanța, senatorul Gigi Chiru,  cere demisia din partid a lui Emil Boc după ce acesta și-a declarat susținerea pentru Elena Udrea la alegerile prezidențiale

”Îi solicit public domnului Emil Boc să-şi dea demisia din PDL. Primarul Clujului a declarat că susţine la alegerile prezidenţiale candidatul unui alt partid, într-un mod cu totul sfidător, jignind integritatea şi onestitatea membrilor PDL. Dacă vrea în PMP, să se ducă în PMP, să fie bărbat, să aleagă şi să-şi dea demisia de onoare. Ȋn orice context politic, atitudinea domnului Boc este de neacceptat”, a afirmat Gigi Chiru. 

Potrivit președintelui PDL Constanța, Boc a ales să o susțină pe Elena Udrea, candidat al altui partid, deși PDL i-a fost alături în perioada în care el a fost prim-ministru. 
 
”PDL şi fiecare membru am plătit electoral în urma guvernării Boc, pentru ca el să vină, în mai puţin de un an, şi să trădeze de două ori partidul al cărui preşedinte a fost. Mai mult, întregul PDL l-a susţinut pe Emil Boc în actul guvernării, iar acesta alege astăzi să o susţină pe Elena Udrea, candidatul unui alt partid. Ştim bine că Elena Udrea, cel puţin în judeţul Constanţa, a avut o relaţie mai mult decât instituțională cu Radu Mazăre şi cu Nicuşor Constantinescu şi nu sunt singurii PSD-işti cu care colaborează foarte bine”, adaugă Chiru.