Publicat: 28 Aprilie, 2016 - 18:47

History Channel va difuza, din 1 Mai, un nou serial, "Cronicile Hell's Angels", care scoate la iveală poveştile nespuse ale faimoasei bande omonime de motociclişti, o serie de şase episoade ce va fi transmisă în fiecare duminică, de la ora 22:00.

Fostul lider al Hell’s Angels, George Christie, divulgă regulile secrete care guvernează admiterea şi conduita în acest grup din afara legii. Făcând publice probele şi umilinţele prin care trebuie să treacă orice iniţiat, tacticile de evitare a legii şi pedepsele aplicate oricărui membru care îşi trădează “fraţii”, Christie scoate la lumină această poveste pe care n-a dezvăluit-o nimănui până acum.

George Christie a condus "filiala" Hell's Angels din Ventura, California, timp de 35 de ani, iar acum este pregătit să împărtăşească publicului experienţele sale. Christie s-a născut în Ventura, în 1947, într-o familie de imigranţi greci şi a fost fascinat încă de mic de motociclete şi de bandele de motociclişti. În 1966, în ciuda insistenţelor tatălui său, şi-a cumpărat prima motocicletă. A devenit membru "Hell’s Angels" în 1976, iar după şase luni a ajuns liderul bandei.

În noua funcţie, Christie a devenit una dintre cele mai puternice voci ale organizaţiei naţionale "Hell’s Angels" şi şi-a petrecut trei decenii încercând să se lupte cu legea, cu bandele rivale şi chiar şi cu membrii propriei bande, dezvoltând concomitent afacerile clubului. În urma faptelor lui, a petrecut un an în detenţie solitară în 2001 şi alte 18 luni după gratii în 2013-2014. În prezent, el este consultant în probleme de crimă organizată pentru CNN.

Combinând interviurile realizate cu Christie cu imagini de arhivă şi reconstituiri, fiecare episod al serialului ne spune o nouă poveste din istoria "Hell’s Angels".

Canalul HISTORY, în prezent existent în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Canalele HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV. De curând, Digi a introdus HISTORY în grila sa, astfel încât cei ce nu recepţionează canalul sunt sfătuiţi să rescaneze lista de programe sau să facă o cerere către cea mai apropiată filială.

Detalii sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

A+E Networks UK este un joint venture între A+E Networks şi Sky. Acesta deţine în portofoliu canale de televiziune tematice, cu conţinut de calitate, precum HISTORY, HISTORY HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2. A+E Networks UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 19 canale, cu 118 milioane de abonaţi, transmise în 45 de milioane de locuinţe din 90 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu.