Publicat: 14 Aprilie, 2012 - 13:02
Share

Povestea de succes BLT.RO începe în urma cu cinci ani, în 6 aprilie, când compania Online Distribution cumpără domeniul blt.ro, deschizând în 24 Aprilie 2007 al treilea site din Romania de vanzari bilete online.

Dacă la început de pe blt.ro se puteau achiziţiona bilete la concerte şi spectacole, azi românii de pretutindeni ştiu că pe blt.ro găsesc aproape orice piesă de teatru care se joacă în Bucureşti dar şi bilete la cele mai interesante concerte.
 
Din dorinţa de a fi cât mai aproape de utilizatori, în cei cinci ani de activitate,  BLT.RO a reuşit să aducă pe piaţa de ticketing câteva îmbunătăţiri unice: BLT.RO este singurul site care dispune de un call center care funcţionează nonstop, astfel cererile sunt procesate într-un timp mult mai scurt, ceea ce permite o altă premieră pentru piaţa de ticketing: livrarea biletelor comandate în maxim 18 ore.
    
Dacă până pe 12 Aprilie plata biletelor comandate la BLT.RO se putea face cu cardul, la sediu sau ramburs, de acum există şi posibilitatea plăţii în 12 rate a biletelor achiziţionate cu cardul de credit.
 
Cosmin Ivan, "inima" BLT.RO îşi aminteşte cu plăcere de un eveniment ce l-a marcat plăcut: "Era Ianuarie 2012, şi deşi afară zăpada era de peste jumătate de metru, a ajuns la sediul BLT o doamnă însărcinată în nouă luni care voia urgent bilete la concertul Horia Brenciu. În timp ce îi printam biletele, doamna m-a anunţat că... naşte!! A fost una dintre cele mai frumoase zile de când lucrez la BLT. Am dus-o pe doamnă la Maternitatea Filantropia, iar în ziua respectivă comenzile BLT au fost procesate de pe holurile maternităţii".
 
De aproape cinci ani, BLT.RO încearcă să vină cât mai aproape de consumatorii de evenimente din România şi nu numai, motiv pentru care dacă până acum la fiecare bilet achiziţionat BLT.RO oferea un voucher de reducere la săli de jocuri, magazine de bijuterii online, tratamente corporale şi multe altele, cu ocazia aniversării de 5 ani din 24 Aprilie, se pregătesc o mulţime de premii pe care le puteţi câştiga răspunzând la întrebările adresate pe pagina BLT de pe facebook (facebook.com/bltro), dar şi multe alte surprize de proporţii care vor fi anunţate în preajma aniversării.

 Autor: Călin Angheluţă